Γράφοντας μαζί μας

Το StoiximaOnline.com είναι ένα blog πολλών αρθρογράφων και πάντα αναζητούμε περισσότερους δημιουργικούς ανθρώπους να συμμετέχουν στην συντακτική μας ομάδα.

Εάν ενδιαφέρεστε να γράψετε για εμάς, θα χαρούμε να έχουμε νέα σας!

Όλα τα άρθρα που εγκρίνονται για δημοσίευση, θα έχουν στο τέλος τους μια μικρή βιογραφία του αρθρογράφου μαζί με την εικόνα του. Στο βιογραφικό είναι δυνατή η προσθήκη link προς το blog ή την προσωπική σελίδα του αρθρογράφου.

1. Πρώτα βήματα

Εάν είστε καινούριος στο site και θέλετε να συνεισφέρετε στο StoiximaOnline.com, ακολουθούν μερικές πληροφορίες πριν ξεκινήσετε.

Θέματα που καλύπτουμε

Προσπαθούμε να καλύπτουμε ένα μεγάλο εύρος θεμάτων γύρω από τα τυχερά παιχνίδια, από στοίχημα μέχρι χρηματιστήριο και πόκερ. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω κατηγορίες για να έχετε μια καλύτερη ιδέα. Εάν έχετε κάτι άλλο υπόψη σας που πιστεύετε ότι ταιριάζει στο ύφος του blog, στείλτε μας ένα email!

Συνήθως τα αθλήματα για τα οποία είναι τα περισσότερα άρθρα αφορούν το ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τέννις, ιπποδρομίες και Formula 1, αλλά εάν σας συναρπάζει άλλο άθλημα, μη διστάσετε να γράψετε για αυτό!

2. Υποβολή των άρθρων

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι που μπορείτε να υποβάλετε τα άρθρα σε εμάς:

 • Απλό κείμενο (txt/rtf)
 • Microsoft Word (doc ή docx)
 • OpenOffice Document (odt)
 • HTML

Κατά την υποβολή του άρθρου, παρακαλούμε να συμπεριλάβετε όλες τις σχετικές εικόνες και αρχεία και να τα στείλετε στο admin(at)stoiximaonline.com

3. Έγκριση άρθρων

Έχουμε κάποιους απλούς κανόνες αρθρογραφίας, αλλά πρέπει να ακολουθούνται πάντα.

 • Πρωτοτυπήστε. Το άρθρο πρέπει να είναι πρωτότυπο, αυθεντικό και να μην έχει δημοσιευτεί πριν στο διαδίκτυο.
 • Να είστε ειλικρινής. Σιγουρευτείτε ότι έχετε πάρει την άδεια πριν χρησιμοποιήστε εικόνες που δεν ανήκουν σε εσάς.
 • Εμπνευστείτε. Τα άρθρα πρέπει να είναι το λιγότερο 300 λέξεων και να σχετίζονται άμεσα με το θέμα της κατηγορίας που σας ενδιαφέρει.
 • Προσέξτε. Τα άρθρα πρέπει να είναι γραμμένα σε φιλικό τόνο κρατώντας ουδέτερη στάση. Καλή χρήση της Ελληνικής γλώσσας είναι απαραίτητη.

Ωστόσο υπάρχουν μερικές ακόμα λεπτομέρειες που πρέπει να ακολουθήσετε, εφόσον θέλετε να δείτε το άρθρο σας στην ιστοσελίδα του Στοίχημα Online.

 1. Τίτλος άρθρου: Επιλέξτε ένα τίτλο για το κείμενό σας που δε θα ξεπερνά τους 70 χαρακτήρες.
 2. Υπότιτλος άρθρου: Ο υπότιτλος εμφανίζεται στα άρθρα ακριβώς κάτω από τον τίτλο. Γράψτε μέσα σε 156 χαρακτήρες μια περίληψη του άρθρου σας, εξηγώντας γιατί ο αναγνώστης αξίζει να το διαβάσει.
 3. Διαστάσεις εικόνας: Μία τουλάχιστον εικόνα που θα συνοδεύει το άρθρο, πρέπει να έχει διαστάσεις 1080×640 (προτιμόμενη) ή μεγαλύτερη. Η αναλογία πλάτους/ύψους σε οποιαδήποτε περίπτωση πρέπει να είναι αντίστοιχη (1.68/1).
 4. Εικόνα αρθρογράφου: Μη μας στέλνετε φωτογραφία σας. Αντί αυτού χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του Gravatar για την εμφάνιση της εικόνας σας. Επισκεφθείτε το Gravatar και συνδέστε το email σας με μια φωτογραφία. Στείλτε μας από το ίδιο email το άρθρο, ώστε να εμφανιστεί αυτόματα η φωτογραφία σας στο τέλος του άρθρου.
 5. Social Media: Είναι σημαντική η δυναμική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στο Google+. Εάν έχετε λογαριασμό Gmail, έχετε ήδη αυτομάτως και Google+. Στείλτε μας το link του προφίλ σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει το StoiximaOnline.com στους συνδέσμους του προφίλ σας. Θα πρέπει επιπλέον να αναφέρετε εκεί ότι είστε Contributor στην ιστοσελίδα μας.

Σημείωση: Θα ειδοποιηθείτε όταν έχουν παραλάβει επιτυχώς το άρθρο σας και θα ειδοποιηθείτε ξανά εάν επιλέξουμε το άρθρο σας για δημοσίευση.

Exit mobile version