Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Ελληνικού Φόρουμ για το Ψηφιακό Μέλλον, συνδιοργανώνουν την 3η Διεθνή Διεπιστημονική Ημερίδα με θέμα «Ο Αθλητικός Στοιχηματισμός Σήμερα: Προκλήσεις και προοπτικές για την ελληνική οικονομία και κοινωνία». Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, με ώρα έναρξης 9:00 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

H ημερίδα, θα επικεντρωθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Πολιτεία σχετικά με την οργάνωση, τη ρύθμιση και την εποπτεία του αθλητικού στοιχηματισμού, αλλά ταυτόχρονα και τις προοπτικές που παρουσιάζει ως κλάδος με σημαντική οικονομική δραστηριότητα, που στηρίζει τον αθλητισμό και την ελληνική οικονομία.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν μεταξύ άλλων ο Υπ. Οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρας, ο Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτάς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων κ. Ευάγ. Καραγρηγορίου. Οι δημοσιογράφοι Μαρίνα Πρωτονοταρίου, Νίκος Μουμούρης και Χρήστος Κώνστας θα έχουν τον συντονισμό των επιμέρους ενοτήτων της Ημερίδας..

Πολιτικοί, ακαδημαϊκοί και στελέχη εταιρειών και ρυθμιστικών αρχών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα αναλύσουν τα νέα δεδομένα και ευκαιρίες που παρουσιάζονται μετά την ψήφιση του νέου νόμου για την αδειοδότηση των στοιχηματικών εταιρειών. Θέματα όπως το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο, η αθλητική χορηγία, η εκπαίδευση-πιστοποίηση των φορέων, η ρύθμιση της αγοράς, η προστασία του δημοσίου συμφέροντος και της προστασίας των παικτών από την εξάρτηση τίθενται πλέον σε νέα βάση.

Η θεματολογία που θα συζητηθεί είναι η εξής:

ΕΝΟΤΗΤΑ Ι: Ο κλάδος του Online Gaming στην Ελλάδα – Οικονομικές δυνατότητες και Ευκαιρίες

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙ: Τεχνολογικές εξελίξεις, Καινοτομία, Κανονιστικό πλαίσιο

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙII: Στοίχημα και επιστροφή στην κοινωνία : Χορηγίες, Διαφήμιση και Μέσα Επικοινωνίας

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙV: Παιγνιόποιηση και e-sports (Ηλεκτρονικός Αθλητισμός): Ματιά στο μέλλον

Επιβεβαιωμένοι Ομιλητές:

Andrew Gellatly, Head of Global Research Services, Gambling Compliance

Θωμάς Τζόκας, CEO – Winmasters

Dominik Beier, Speaker of the Board – Interwetten Group

Morten Ronde, Chief Executive, Danish Online Gambling Association

Pierre Tournier, International Director – Betting and Gaming Council

Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, CEO –  Paysafe Prepaid Services Ltd

Κωνσταντίνος Καμάρας, Program Lead/ Best Practices, OPA (Online Publishers Association) Europe

Γιάννης Δάρας, Αντιπρόεδρος Διεθνούς Ένωσης Αθλητικών Συντακτών AIPS

Ηλίας Κατρακάζης, Οικονομολόγος – Μέλος ΕΕΕΠ

Παναγιώτης Φασούλας, General Manager Γυναικεία Ομάδα Μπάσκετ Ολυμπιακού

*H είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη

Image by 정훈 김

Το Στοίχημα Online συχνά δημοσιεύει ανακοινώσεις και ειδήσεις εταιριών ή ιστοσελίδων που σκοπό έχουν την αμεσότερη ενημέρωση των πελατών ή επισκεπτών. Οι δημοσιεύσεις συνήθως αποτελούν κείμενα που έχουν αποσταλεί από τους ιδιοκτήτες των εν λόγω πηγών, αλλά δεν αποκλείεται να διαβάσατε και κάποιο πρωτότυπο κείμενο ενημερώνοντάς σας για κάποιου είδους συνεργασία του blog μας.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version