Ο αμυντικός της Roma, Marco Cassetti, επέκτεινε για ένα χρόνο το συμβόλαιό του το οποίο θα τον κρατήσει στους Giallorossi ως τον Ιούνιο του 2011.

Ο 33χρονος θα αμείβεται με 1,8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ υπάρχουν και μπόνους ανάλογα με τις εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσει. «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το συμβόλαιο και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της Roma που μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω να παίζω εδώ», είπε ο Cassetti στο TMW.

«Πριν από την έναρξη της σεζόν θα βρεθούμε να παίζουμε με την Inter για το ιταλικό SuperCoppa. Ολοι στην ομάδα θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στη νίκη», κατέληξε.

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version