Η γερμανική Hoffenheim ολοκλήρωσε με επιτυχία τις διαπραγματεύσεις με τον νεαρό μέσο Boris Vukcevic. Ο 20χρονος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με το σύλλογο της Bundesliga.

Ο νεαρός μέσος είναι προϊόν των ακαδημιών της Hoffenheim και έχει πραγματοποιήσει 29 εμφανίσεις με το σύλλογο του Sinsheim, από τη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του, τη σεζόν 2008-09. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου. Προφανώς το γεγονός πως ο προπονητής Ralf Rangnick θα παραμείνει εδώ, έπαιξα σημαντικό ρόλο σε αυτό. Πιστεύω πως η Hoffenheim μου προσφέρει τις καλύτερες προοπτικές για να καθιερωθώ ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να εξελιχθώ ακόμα παραπέρα», είπε ο Vukcevic στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Vukcevic είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Koeln και της Bayer Leverkusen με τις εμφανίσεις του την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά ο χαρισματικός νεαρός προτίμησε να μείνει στην Hoffenheim. Ο Vukcevic είναι γεννημένος στην Κροατία, αλλά έχει αγωνιστεί με την εθνική Ελπίδων της Γερμανίας.

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version