14η αγωνιστική για την Premier League και ότι καλύτερο μεσοβδόμαδα για να περάσουμε την ώρα μας παρακολουθώντας την εξέλιξη των παιχνιδιών.

Σε αυτό το άρθρο την περισσότερη δουλειά θα την κάνει η εικόνα που ακολουθεί.

Επέλεξα τυχαία τις 4 παρακάτω αναμετρήσεις και κατασκεύασα τους πίνακες για τις βασικές αγορές όπως φαίνονται. Πιστεύω ότι οι στήλες είναι κατανοητές αν και θα πω τα εξής:

 1. Η στήλη value odds μας λέει ποιες θα πρέπει να είναι οι αποδόσεις για το κάθε σημείο.
 2. Η στήλη «% επί Μ.Ο» είναι το γινόμενο του % επί τον μέσο όρο απόδοσης του σημείου (τουλάχιστον όταν έγραφα).

Παρατηρήσεις / Σχόλια

 • Στο ARSENAL-HULL παρατηρώ ότι τεράστια αξία περιέχει το σημείο του διπλού. Την ίδια στιγμή όμως λέω στον εαυτό μου ότι οι μπουκ δεν είναι τόσο αφελείς να προσφέρουν τόση αξία με τόση άνεση. Γενικά όταν βλέπω τόσο γενναιόδωρες αποδόσεις σε σχέση με τις πιθανότητες του σημείου κρατάω μικρό καλάθι. Στο σημείο του άσσου προσφέρουν οριακά αξία και πιστεύω ότι στην αγορά τελικό αν είναι να πάμε με κάτι αυτό είναι ο άσσος, διότι είναι ότι καλύτερο συνδυάζοντας όσο επιτρέπουν οι καταστάσεις λογική, αξία και στατιστική. Στις αγορές τερμάτων τώρα, μετά το εύκολο ίσως over 1,5, εντύπωση μου κάνει το 1,215 σαν αξία που αφήνουν να αρπάξουμε στο over 2,5 και από την άλλη η ζήτηση στο under 2,5. Ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά πάντως για κάποια αλλαγή αποδόσεων στο όριο αυτό. Τέλος καλό μου φαίνεται το HULL+2,5 αφού είναι κοντά στο value και σίγουρα προσφέρει καλύτερη ασφάλεια από το +1,5 αν ξανασκεφτούμε ότι μιλάμε για την ARSENAL εντός.
 • Στο MANUTD-EVERTON η ισοπαλία αξίζει όπως βλέπουμε. Και εδώ ο παίχτης είναι τυχερός διότι είναι τέτοια η φύση του σημείου που δεν αφήνει περιθώρια στους μπουκ να ρίξουν την αξία του. Αν κάποιος θεωρεί το ξερό «Χ» πολύ ξερό πιστεύω το EVERTON +1,5 είναι ίσως το ιδανικότερο σημείο. Ενδιαφέρον μου προκαλεί η «ανάποδη» τιμολόγηση στο όριο των 2,5 τερμάτων. Και εννοώ ανάποδη με τη στατιστική που διαθέτω εγώ. Θα το μάθω κατά τις 00:00. Πάντως ζήτηση στο Χ2 υπάρχει.
 • Στο SOUTHAMPTON-ASTON VILLA στέκομαι στο ASTON VILLA +1,5 και μόνο.
 • Στο SWANSEA-NEWCASTLE απλά θα αναφέρω το πόσο πολύ έχω καρφωθεί στο OVER 2,5. Δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα αν τους έχει ξεφύγει ή αν είναι κάποιο δόλωμα. Αλλά με προκαλεί όντως.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε: Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλέγουμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+

2 Comments

 1. Betako συγχαρητήρια κατ’ αρχήν για την εξαιρετική ανάλυση!
  Ποιό πρόγραμμα είναι αυτό που χρησημοποιείς για τα στατιστικα και τις αποδόσεις στο συγκεκριμένο άρθρο?

  • Σε ευχαριστώ πολύ killbill και δέχομαι την φιλοφρόνηση επειδή αναφέρεται στον τρόπο της ανάλυσης και όχι στα αποτελέσματα. Το βασικό είναι να βελτιώνουμε τις αναλύσεις μας. Όσον αφορά την ερώτηση σου για το ποιό σύστημα χρησιμοποιώ ευθέως σου λέω ότι δεν πρόκειται για κανένα σύστημα. Απλή συλλογή δεδομένων, παρατήρηση και ένταξη τους σε “λογικα” φίλτρα είναι. Με άλλα λόγια το μόνο που χρειάζομαι είναι το excel και παρατήρηση του τι γίνεται “γύρω” μας.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version