Συχνά η μεταβολές αποδόσεων των στοιχημάτων σε αγώνες ποδοσφαίρου φανερώνουν την προτίμηση των παικτών και την ύπαρξη value σε περίπτωση σημαντικής πτώσης αποδόσεων. Στο σημερινό πρόγραμμα του Πάμε Στοίχημα ξεχωρίζουν 3 αγώνες των πρωταθλημάτων Ιαπωνία, Νορβηγίας και Ιρλανδίας στο στοίχημα των οποίων παρατηρείται πτώση της απόδοσης του στοιχήματος υπέρ της Iwata, Molde και Shamrock Rovers αντίστοιχα, με τη πιο σημαντική να σημειώνεται στη Νορβηγική αναμέτρηση. Αν και στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα έχουν ήδη μεταβληθεί αρκετές ακόμα αποδόσεις, η επιλογή των παραπάνω ομάδων έγινε εξαιτίας και του ενδιαφέροντος που παρουσιάζουν τα γραφήματα των ομάδων στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων.

Molde – Aalesunds

Στον αγώνα Molde – Aalesunds η απόδοση του υπέρ στοιχήματος στην ομάδα της Molde σημειώνει τη μεγαλύτερη πτώση, έχοντας κατρακυλήσει στο 1.70 από 1.90 που ήταν αρχικά. Σε συνδυασμό με τον αυξημένο τζίρο σε σχέση με τους υπόλοιπους αγώνες, η πτώση της απόδοσης αποκτάει μεγαλύτερη φερεγγυότητα. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως από τα €47.5Κ που έχουν στοιχηματιστεί στον εν λόγω αγώνα του πρωταθλήματος Νορβηγίας, τα €44Κ έχουν τοποθετηθεί υπέρ της Molde. Επιπλέον, τα προγνωστικά που κυκλοφορούν από διαφόρους tipsters συμφωνούν με τη επιλογή αυτή, όπως στα come2bet.com και blogabet.com.

Shamrock Rovers – St. Patricks

Στον αγώνα Shamrock Rovers – St. Patricks η πτώση απόδοσης του στοιχήματος υπέρ της γηπεδούχου ομάδας δεν είναι τόσο μεγάλη, ωστόσο παραμένει σημαντική αφού από 1.90 που ήταν αρχικά, έχει πλησιάσει πολύ κοντά στο 1.80 σημειώνοντας διαρκώς χαμηλότερες τιμές. Η πτώση της απόδοσης ενδεχομένως να οφείλεται και στις ειδήσεις περί απουσιών που αφορούν τον top scorer της St. Patricks καθώς κι έναν αμυντικό παίκτη. Παρόλα αυτά ο αγώνας παραμένει ένα μεγάλο ντέρμπι για το πρωτάθλημα Ιρλανδίας με ότι αυτό συνεπάγεται για την εύκολη πρόβλεψή του.

Iwata – Kobe

Τέλος, στον αγώνα Iwata – Kobe για το πρωτάθλημα Ιαπωνίας η πτώση απόδοσης του στοιχήματος υπέρ της Iwata δείχνει την τάση των παικτών του στοιχήματος, οι οποίοι γέρνουν προς τη μεριά των backers. Ωστόσο είναι εμφανής η διαφορά του γραφήματος αυτού με τα προηγούμενα λόγω του συντριπτικά χαμηλότερου τζίρου – κι ενδιαφέροντος κατ’ επέκταση – στο συγκεκριμένο αγώνα. Αν και η αξιοπιστία ενός τέτοιου γραφήματος απόδοσης είναι σχετικά μικρή, εντούτοις εύκολα κανείς διαπιστώνει την υπάρχουσα προτίμηση από τη φθίνουσα πορεία της απόδοσης. Κάτι τέτοιο επαληθεύεται κι από την επιλογή της Iwata με full stake από 5 tipsters του εξωτερικού!

Πριν αποφασίσετε να ρισκάρετε χρήματα στο στοίχημα των παραπάνω ομάδων, καλό θα ήταν να ρίξτε μια γρήγορη ματιά λίγα λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων στα γραφήματα των αποδόσεων, σε περίπτωση που έχει αλλάξει η τάση.

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version