Είδαμε πρόσφατα πώς οι [intlink id=”1971″ type=”post”]πολλές οθόνες βοηθούν στο trading[/intlink] και προτείναμε έναν τρόπο τοποθέτησης των διαφόρων εφαρμογών σε χρήση δύο οθονών. Σήμερα θα εξετάσουμε το πιο απλό θέμα του trading με τη βοήθεια του Betangel Pro σε laptop. Πολλοί πλέον παίκτες του στοιχήματος αλλά και traders χρησιμοποιούν πλέον ως βασικό υπολογιστή έναν φορητό, που αν και έχει πολλά πλεονεκτήματα, εντούτοις έχει σημαντικούς περιορισμούς κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το διαθέσιμο χώρο της οθόνης. Αν και υπάρχουν laptops που προσφέρουν μέγιστη ανάλυση 1920×1080 ενώ συναντούμε και οθόνες 18 ιντσών, το πρόβλημα της μιας οθόνης παραμένει. Ωστόσο στο trading και με τη βοήθεια της πλατφόρμας του Betangel είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον όποιο χώρο έχουμε.

Πριν προχωρήσουμε στην προτεινόμενη διάταξη των παραθύρων του Betangel Pro, να σημειώσω πως υπάρχουν εφαρμογές online που δημιουργούν εικονικές οθόνες ή workspaces όπως λέγονται. Χρησιμοποιώντας μια τέτοια εφαρμογή, μπορούμε να οργανώσουμε τα παράθυρα των προγραμμάτων στην οθόνη μας, να σώσουμε τη διάταξη την οποία πλέον μπορούμε να την καλέσουμε πατώντας ένα πλήκτρο. Έτσι είναι δυνατόν να αποθηκεύσουμε πολλά διαφορετικά workspaces με αποτέλεσμα να συγκεντρώσουμε 3, 4 ή και περισσότερα περιβάλλοντα εργασίας και να τα εναλλάσσουμε στην οθόνη μας αναλόγως τι χρειαζόμαστε την εκάστοτε στιγμή. Το παραπάνω για όποιον θέλει να δοκιμάσει μια εναλλακτική και φθηνή λύση που πλησιάζει τη χρήση πολλών οθονών αλλά δε θέλει να αποχωριστεί το laptop.Έχοντας εγκαταστήσει την beta έκδοση του Betangel, υπάρχουν κάποια στοιχεία που θα βοηθήσουν αρκετά όσους μένουν πιστοί στο laptop τους. Το πρώτο και σημαντικότερο όσον αφορά τα γραφήματα της Betfair και το trading είναι η άμεση μεγέθυνση ή σμίκρυνση του γραφήματος. Όπως φαίνεται στην εικόνα το γράφημα του φαβορί αλόγου είναι σαφώς μεγαλύτερο από το συνηθισμένο. Επίσης δίνεται η επιλογή να απεικονίζεται ταυτόχρονα ή όχι και το γράφημα της πιθανότητας επαλήθευσης, πράγμα που σπάνια χρησιμεύει. Ακριβώς δίπλα υπάρχει σε μικρότερη κλίμακα το γράφημα του δεύτερου κατά σειρά αλόγου ενώ από κάτω αποτυπώνονται τα αντίστοιχα γραφήματα με candlesticks. Καθώς τις περισσότερες φορές ο τζίρος συγκεντρώνεται στα πρώτα άλογα, δε χρειάζεται να έχουμε πολλά γραφήματα ανοιχτά.

Αριστερά φαίνεται το ladder του Betangel όπου βλέπουμε σε πραγματικό χρόνο το βάθος αγοράς του στοιχήματος. Είναι προτιμότερο να κάνουμε trading μέσω του ladder ,τη στιγμή που οι τιμές είναι δυνατόν να ανανεωθούν έως και 5 φορές το δευτερόλεπτο και μπορούμε να τοποθετήσουμε το στοίχημά μας σε όποια τιμή θέλουμε, κι όχι αποκλειστικά και μόνο στις 3 ορατές τιμές του περιβάλλοντος της Betfair. Επιπλέον στην beta έκδοση όσο αυξομειώνουμε το μέγεθος του συγκεκριμένου παραθύρου, η ladder αυξομειώνεται αυτόματα ώστε πάντα να είναι ορατή. Στην κανονική έκδοση έχουμε την επιλογή του αριθμού των γραμμών που επιθυμούμε να έχει το ladder.

Μόνο με τα 5 παραπάνω παράθυρα η οθόνη του laptop γέμισε. Οπωσδήποτε θα χρειαστεί να έχουμε ένα παράθυρο ελαχιστοποιημένο στην κάτω μπάρα όπου θα βρίσκεται το καθεαυτό περιβάλλον της Betfair σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Από εκεί και πέρα όμως αρκούν τα παράθυρα αυτά για να καταφέρει κανείς να μάθει να κάνει trading τόσο τις ιπποδρομίες όσο και άλλα αθλήματα, στα οποία περισσότερη βοήθεια παρέχεται με το Soccer Mystic και Tennis Trader που περιλαμβάνονται στο Betangel Pro δωρεάν.

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version