Φίλος του blog γνωστοποίησε το παρακάτω PDF που αναφέρεται σε διπλωματική εργασία που έγινε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η διπλωματική εργασία κάνει λόγο για τη θεωρία των νευρωνικών δικτύων αλλά και τη μελέτη διαφόρων διαφορετικών μεθόδων προσέγγισης των νευρωνικών δικτύων, ενώ παρουσιάζονται και αποτελέσματα από παλαιότερες εφαρμογές των δικτύων. Αν και έχουμε ήδη εξηγήσει πώς μπορεί κανείς να κατασκευάσει ένα [intlink id=”2693″ type=”post”]σύστημα στοιχήματος με νευρωνικά δίκτυα στο Excel[/intlink], μια πιο λεπτομερής επεξήγηση θα βρει ο αναγνώστης του δωρεάν PDF σε αυτή τη διπλωματική εργασία, η οποία αναφέρεται με δυο λόγια και στο λογισμικό που χρησιμοποιήθηκε, όπως είναι το Alyuda Forecaster για το Excel που αναφέραμε και εδώ στο Στοίχημα Online. Εάν λοιπόν παρακολουθήσατε τη δοκιμή του [intlink id=”2828″ type=”post”]συστήματος των νευρωνικών δικτύων[/intlink] και το βρήκατε ενδιαφέρον, συστήνεται η μελέτη κι αυτού του PDF με περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα νευρωνικά δίκτυα.

Κατεβάστε το PDF

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.

3 Comments

  1. Άλλο ένα ενδιαφέρον θέμα,στα ελληνικά όμως…:-)
    Καλό θα ήταν να ξεκινήσει μία σειρά ενημέρωσης πάνω στα νευρωνικά δίκτυα και στη χρησιμότητά τους,ξεκινώντας από το 0.

    Νομίζω ότι το συγκεκριμένο pdf απευθύνεται σε ανθρώπους που γνωρίζουν παραπάνω από τα βασικά.

    • Καμία αντίρρηση, αλλά αμφιβάλλω αν καταλήξουμε σε κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα, τουλάχιστον όσον αφορά το στοίχημα. Οι περισσότεροι παίκτες φαίνεται ότι αγνοούν βασικές μαθηματικές γνώσεις, ενώ δεν έχουν και τη διάθεση να μελετήσουν πιο προχωρημένες στρατηγικές. Ψάχνουν κυρίως… σιγουρακια και αχαστα!

      • Θα συμφωνήσω απόλυτα όσο αφορά την ποιότητα των παικτών.

        Όμως όπως στο κινητό μου τηλέφωνο που δεν ξέρω πώς δουλεύει,αλλά εκμεταλλεύομαι στο έπακρο τις δυνατότητές του,έτσι θα πρέπει και ως παίκτες να μάθουν το τι μπορούν τα νευρωνικά δίκτυα,τη σχέση αιτίας-αιτιατού των γεγονότων και ας μη μπορούν να υπολογίσουν την παράγωγο του αθροίσματος.
        Για αυτό,υπάρχουν τα software…:-)

Leave A Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Exit mobile version