TrabzonsporΕπιστροφή στην πραγματικότητα των τοπικών πρωταθλημάτων, αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος,  τόσο του Champions League, όσο και του Europa League. Καταρχήν πριν περάσω στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος online, θα ήθελα να συγχαρώ τις ομάδες της Θεσσαλονίκης για τη μέχρι τώρα πορεία τους και την πρόκριση στους 32 του θεσμού του Europa Cup. Κρίμα για τη χώρα και για την ΑΕΚ, αφού η ομάδα του Manolo είχε τις ευκαιρίες να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την αδιάφορη Zenit, αλλά απλά αυτοκτόνησε.

Με δύο παιχνίδια έχω ασχοληθεί σήμερα και παρά τις όχι και τόσο καλές καιρικές συνθήκες, αποτελούν παιχνίδια που περιμένω να έχουμε πολλά γκολ και ταυτόχρονα ωραίο θέαμα. Το πρώτο παιχνίδι έρχεται από το πρωτάθλημα της γείτονας χώρας Τουρκίας, όπου η Trabzonspor υποδέχεται την Kardemir DC Karabukspor. Kardemir DC KarabüksporH ομάδα της Τραπεζούντας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, στα τελευταία 10 παιχνίδια της λίγκας έχοντας το εκπληκτικό 8-2-0, σκοράρει 2,20+ γκολ ανά παιχνίδι στην έδρα της και θα ζητήσει τη νίκη, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της Bursaspor που ταξιδεύει στην επικίνδυνη Genclerbirligi και να διευρύνει τη διαφορά της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super Lig. Στον αντίποδα Karabukspor αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της Τούρκικης Super Lig. Στα τελευταία τρία παιχνίδια που έδωσε μακριά από την έδρα της ηττήθηκε και στις τρεις φορές, παρουσιάζοντας πάντως ένα σύνολο ικανό να κάνει τη ζημιά αλλά κυρίως να σκοράρει μέσα σε οποιαδήποτε έδρα. Άλλωστε διαθέτει τον εξαιρετικό νεαρό νιγηριανό Emmanuel Emenike, ο οποίος σκοράρει με απίστευτη συχνότητα στο πρωτάθλημα. Το line για τη νίκη ή μη της Trabsonspor βρίσκεται στο 1.5 γεγονός που είναι προς αποφυγή. Αντιθέτως το line για το Over βρίσκεται σε 2.75 με απόδοση εντός τον ορίων του προσωπικού παιχνιδιού.

TwenteΣύνολο γκολ θα ζητήσω και στο άλλο παιχνίδι που προέρχεται από το Ολλανδικό πρωτάθλημα. Η Twente υποδέχεται την Heracles Almelo, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 19 αγωνιστικής της Eredivisie. H ομάδα του Preud’homme υπέστη βαριά και ντροπιαστική ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Heerenveen με 6-2.  Ήττα στην οποία η Twente έδειχνε να τα έχει χαμένα, παρουσιάζοντας σοβαρά προβλήματα οργάνωσης και αυτοσυγκέντρωσης. HeraclesΩστόσο, στην έδρα της παραμένει πολύ ισχυρή έχοντας πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, με θετικό συντελεστή τερμάτων 18-9. Από την άλλη πλευρά η Heracles αποτελεί τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας όσον αφορά την εκτός έδρας παρουσία, μετρώντας μόλις μία ισοπαλία και οκτώ ήττες σε εννέα παιχνίδια, με συντελεστή τερμάτων 11-23. Σίγουρα η απόδοση στη γηπεδούχο είναι προς αποφυγή, αλλά η απόδοση του Over με το line, δικαιολογημένα στο 3.25, είναι κάτι που δε με αφήνει αδιάφορο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Trabzonspor – Karabukspor

Over 2.75

1.81

Twente – Heracles

Over 3.25

1.99

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).