Ποιοί είμαστε

Το StoiximaOnline.com δημιουργήθηκε το 2008 αλλά η πλήρης λειτουργία του ξεκίνησε μόλις το 2010. Αποτελεί ένα ελληνικό blog γύρω από το στοίχημα αλλά και γενικότερα του τζόγου. Η απουσία αυθεντικών και χρήσιμων πληροφοριών σε ανάλογες Ελληνικές ιστοσελίδες με ώθησαν στο να δημιουργήσω ένα ελληνικό στοιχηματικό blog όπου θα μοιράζομαι τους προβληματισμούς και θα γίνεται μια προσπάθεια αφύπνισης των παικτών του στοιχήματος, με κύριο μέλημα το σωστό τρόπο σκέψης κι αντιμετώπισης του θέματος του στοιχήματος. Σε αυτή την προσπάθεια ωστόσο δεν είμαι μόνος καθώς πολύτιμοι φίλοι προσθέτουν τις ιδέες και τις σκέψεις τους, ενώ συνεχώς βρίσκομαι σε αναζήτηση ανθρώπων του χώρου που πραγματικά είναι σε θέση να βοηθήσουν να αποκτήσει επιτέλους ο Έλληνας παίκτης τα εφόδια που είναι απαραίτητα για να βγει κερδισμένος από το ακριβό χόμπι του στοιχήματος.

Η ανάγκη της ύπαρξης ενός προσωπικού χώρου online, όπου θα μπορώ να αποτυπώνω την όποια εμπειρία έχω αποκτήσει και συνεχίζω να αποκτώ με την καθημερινή μου ενασχόληση με διαφόρους τομείς του τζόγου στην Ελληνική γλώσσα, γεννήθηκε όταν αρκετοί επισκέπτες του αγγλόφωνου στοιχηματικού μου blog ζητούσαν πληροφορίες στα Ελληνικά. Έτσι έχοντας πάντα υπόψη να φτιάξω μια αντίστοιχη γωνιά στο διαδίκτυο, χρειάστηκαν να περάσουν 5 χρόνια μέχρι να ζωντανέψει η ιδέα αυτή. Αυτή τη φορά όμως έχω μαζί μου φίλους που αγαπάνε το στοίχημα και έχουν το σωστό τρόπο σκέψης και κυρίως τη σωστή παιδεία να καταγράψουν την άποψή τους με σωστή χρήση της Ελληνικής γλώσσας. Διότι δυστυχώς οι περισσότερες Ελληνικές στοιχηματικές ιστοσελίδες πάσχουν κυρίως από έλλειψη στοιχειώδους ορθογραφίας και συντακτικού συγκεκριμένα στην [intlink id=”1299″ type=”post”]ποιότητα άρθρων προγνωστικών[/intlink], τα οποία αμέσως αποθαρρύνουν τους επισκέπτες. Αν και ο στόχος μας δεν είναι φυσικά φιλολογικός, ωστόσο έχω την πεποίθηση πώς ένα blog που στηρίζεται στο περιεχόμενό του, πρέπει να διακρίνεται πρώτα από όλα για τα ευανάγνωστα και σωστά διατυπωμένα κείμενα κι έπειτα για το καθεαυτό περιεχόμενο των κειμένων. Κατ’ αυτόν τον τρόπο πιστεύω πως θα καταφέρουμε να γίνουν πλήρως κατανοητά τα όσα γράφονται, είτε από τους συνεργάτες είτε από εμένα προσωπικά.

Είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες αναζητούν τα προγνωστικά εκείνα που υπόσχονται γρήγορο κι εύκολο δρόμο προς το ταμείο, προς το κέρδος. Πράγματι ο χρόνος όλων είναι περιορισμένος και προσπαθούμε όλοι να τον εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Άλλωστε ο χρόνος είναι χρήμα και για τους περισσότερους αρκεί να βρουν τους tipsters με τη μεγαλύτερη επαλήθευση των προγνωστικών και να τους ακολουθήσουν τυφλά. Δυστυχώς σύντομα απογοητεύονται από την πρώτη χαμένη μέρα ή εβδομάδα κι αναζητούν νέα πηγή προγνωστικών, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγουν να επινοήσουν το δικό τους σύστημα στοιχήματος. Εδώ στο StoiximaOnline.com λοιπόν δε θα βρείτε ποτέ [intlink id=”4″ type=”category”]προγνωστικά[/intlink] αγώνων χωρίς την απαραίτητη αιτιολόγηση και πλήρη ενημέρωση γύρω από το εκάστοτε αθλητικό γεγονός. Προτρέπω τους επισκέπτες να μην καταλήγουν απευθείας στο προτεινόμενο σημείο, αλλά να διαβάζουν ολόκληρο το άρθρο πρώτον για καλύτερη κατανόηση του τρόπου παιχνιδιού του αρθρογράφου και κατά δεύτερον για να αποφασίσουν με τη δικιά τους κρίση εάν όντως συμφωνούν με την άποψη του αρθρογράφου, σύμφωνα με την οποία τελικά πρότεινε το κάθε στοίχημα.

Έπειτα η κατασκευή οποιουδήποτε συστήματος απαιτεί γνώσεις που οι περισσότεροι παίκτες δε γνωρίζουν. Τα διάφορα κείμενα που θα βρείτε γύρω από τα [intlink id=”5″ type=”category”]συστήματα[/intlink] σκοπό έχουν να σας βοηθήσουν να επινοήστε σωστά ένα σύστημα και να διαπιστώσετε μόνοι σας εάν το σύστημα αυτό θα σας αποφέρει κέρδος μακροχρόνια. Είναι πιθανόν τα μαθηματικά που αναφέρονται σε διάφορα άρθρα να αποθαρρύνουν αρκετούς αναγνώστες, ωστόσο όπως προαναφέρθηκε η επιτυχία μας στο στοίχημα σε βάθος χρόνου δυστυχώς προϋποθέτει αρκετές γνώσεις. Καλύτερα να αφιερωθούν περισσότερες ώρες στην πλήρη κατανόηση αυτών των γνώσεων, παρά στη δημιουργία δεκάδων διαφορετικών συστημάτων που τελικά κανένα δε θα αποδώσει.

Από την άλλη συχνά γίνεται λόγος γύρω το trading αποδόσεων των στοιχημάτων και δε θα μπορούσε να λείψουν οι αναφορές σε αυτόν το νέο τρόπο στοιχηματισμού. Πλέον όλο και περισσότεροι παίκτες μαθαίνουν για αυτό το είδος του στοιχήματος και ήταν αδύνατον να μην υπάρχει ειδικό σκέλος του StoiximaOnline.com που θα αναφέρεται στο [intlink id=”724″ type=”category”]trading στοιχημάτων[/intlink]. Οι τακτικές και οι μέθοδοι είναι πολλές όμως άσχετα με αυτόν που θα προτιμήσετε, θα διαπιστώσετε πως σε κάθε άρθρο γύρω από το trading υπάρχει και κάποιο στοιχείο που ενδεχομένως να βοηθήσει να εμβαθύνετε και να εμπλουτίσετε ακόμα περισσότερο τον τρόπο που στοιχηματίζετε. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην ανάλυση γραφημάτων και συμπεριφοράς των αποδόσεων για την καλύτερη πρόβλεψη της μεταβολής τους, αλλά και στη σωστή διαχείριση κεφαλαίου χωρίς την οποία είναι πραγματικά ακατόρθωτο να βγούμε κερδισμένοι στο στοίχημα, σε οποιαδήποτε μορφή αυτού. Άλλωστε παρόμοιες πληροφορίες μπορείτε να συναντήσετε στην κατηγορία που αναφέρεται στο Χρηματιστήριο!

Επιπλέον η τελευταία μόδα πέρα από το trading ακούει στο όνομα [intlink id=”6″ type=”category”]live στοίχημα[/intlink]. Ο στοιχηματισμός κατά τη διάρκεια των αγώνων δείχνει να κερδίζει ολοένα και περισσότερους παίκτες και εδώ θα μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας, ώστε να βελτιώσουμε όλοι το στοίχημά μας και να βλέπουμε να αυξάνει το κεφάλαιό μας μήνα με το μήνα. Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ο αυξημένος κίνδυνος και βαθμός δυσκολίας αυτού του στοιχήματος που μπορεί να οδηγήσει σε απώλειες πολύ ταχύτερα από οποιοδήποτε άλλο στοίχημα. Για αυτό το λόγο πριν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με το live στοίχημα, καλό είναι να έχετε λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους πριν βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Τα αθλήματα γύρω από τα οποία συζητάμε τα στοιχήματά μας και τον τρόπο παιχνιδιού αφορούν κυρίως ποδόσφαιρο αλλά πολύ συχνά κείμενα γύρω από το τέννις και τις ιπποδρομίες κάνουν την εμφάνισή τους, χωρίς να αποκλείονται άλλα αθλήματα. Ας μην ξεχνάμε ότι ήδη έχουν γραφτεί αναλύσεις και προβλέψεις για τα [intlink id=”1804″ type=”post”]στοιχήματα της πολιτικής και των εκλογών[/intlink]! Οι δυνατότητες του παίκτη του στοιχήματος είναι πραγματικά αναρίθμητες, ενώ τελευταία αρκετά δημοφιλές έχει αποδειχθεί το [intlink id=”1321″ type=”category”]πόκερ[/intlink].

Τέλος λίγο σπανιότερα δημοσιεύονται [intlink id=”3″ type=”category”]ειδήσεις[/intlink] γύρω από το στοίχημα και τα αθλήματα, αν και δεν αποτελεί το κύριο μέλημα του blog. Στόχος μας δεν είναι να ανταγωνιστούμε με θηρία ενημέρωσης όπου κυριολεκτικά απέχουμε έτη φωτός. Εκείνο που επιθυμούμε είναι να γίνουμε μαζί με εσάς καλύτεροι παίκτες κι εμείς οι ίδιοι και οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση θα το βρείτε στην αρχική σελίδα του blog με το που θα γίνει γνωστό σε εμάς, είτε αυτό είναι μια χρήσιμη πληροφορία όπως μεταβολές αποδόσεων που σημαίνουν κάτι, είτε οποιαδήποτε άλλης μορφής ενημέρωση γύρω από το καθεαυτό στοίχημα.

Μην ξεχνάτε πώς μπορείτε να πάρετε μέρος σε αυτήν την προσπάθεια κι εσείς οι ίδιοι [intlink id=”973″ type=”page”]γράφοντας μαζί μας[/intlink], ενώ θα χαρούμε να έχουμε και [intlink id=”987″ type=”page”]προσωπική επαφή[/intlink] μαζί σας λύνοντας απορίες ή κουβεντιάζοντας στρατηγικές και συστήματα, ώστε να γίνει πλήρως κατανοητός ο σωστός τρόπος σκέψης στο στοίχημα.

Καλά κέρδη και πολλές επιτυχίες!

Jimmakos-ypografi