AEL FC ARENAΟλοκληρώνεται σήμερα η 13η αγωνιστική της Super League και το προσωπικό μου ενδιαφέρον, όσον αφορά στοιχήματα online, εστιάζεται σε δύο αναμετρήσεις. Η πρώτη είναι αυτή που διεξάγεται στο ολοκαίνουργιο AEL FC ARENA, μεταξύ της Λάρισας και του ΠΑΟΚ, ενώ η δεύτερη είναι η αναμέτρηση της Καβάλας με τον Ολυμπιακό.

Στη Λάρισα η τοπική ομάδα υποδέχεται το δικέφαλο του βορά, σε ένα παιχνίδι, στο οποίο θα γίνουν τα ποδοσφαιρικά εγκαίνια του νέου γηπέδου της. Το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο τόσο λόγω εγκαινίων, όσο και λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού.  Η Λάρισα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας στους έξι τελευταίους αγώνες της, μία νίκη, δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Νέα βαθμολογική απώλεια θα βυθίσει και άλλο την ομάδα του κάμπου στον πάτο της βαθμολογίας γεγονός που δεν της αξίζει, αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχουν χειρότερες ομάδες από αυτήν στην κατηγορία. Larissa FCΟ σημερινός της αντίπαλος βρίσκεται και αυτός σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση. Ο δικέφαλος του βορά, προέρχεται από δύο άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και ένα στην Ευρώπη, αλλά το πιο βασικό από όλα είναι ότι δεν μπορεί να αποδώσει ποδόσφαιρο αντάξιο της αξίας των μονάδων που τον απαρτίζουν. Εικάζεται ότι ο Χάβος θα χρησιμοποιήσει τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια αντί του Kresic. Αυτό για μένα ,αυτομάτως δείχνει τις σκέψεις του τεχνικού του δικεφάλου. Ποιες είναι αυτές? «Ας κάνουμε ακόμα ένα χατίρι μπας και το φιλότιμο λειτουργήσει θετικά και πάρω κάτι από το παιχνίδι». Με το φιλότιμο, τις χάρες και τις οικειότητες, προπονητής δεν μπορεί να λέγεσαι, ούτε μπορείς να οδηγήσεις με επιτυχία ένα μεγάλο καράβι που ακούει στο όνομα ΠΑΟΚ. Αξία βρίσκω στην έδρα και με τα δεδομένα που έχω στα χέρια μου δε βλέπω το λόγο που ο ΠΑΟΚ δίδεται ως φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

olympiakosΕνδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται και στη Καβάλα, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Η Καβάλα παρουσιάζεται ισχυρή στο φετινό πρωτάθλημα, γεγονός που πιστοποιείται από τη τρίτη θέση που κατέχει στο βαθμολογικό πίνακα της Super League. Στην έδρα της παρουσιάζεται αρκετά δυνατή αφού έχει χάσει μόνο από Άρη (καθαρά τυχερή ήττα) και ΠΑΟΚ, ενώ αρκετοί μεγάλοι (ΠΑΟ και ΑΕΚ) άφησαν βαθμούς. Στον αντίποδα η ομάδα του Valverde γνωρίζει ότι αν δεν καταφέρει να φύγει με το τρίποντα από την έδρα των αργοναυτών θα μείνει πίσω στο κυνήγι του τίτλου, αφού ο Παναθηναϊκός ηγείται πλέον στο βαθμολογικό πίνακα, μετά την χθεσινοβραδινή του νίκη επί του Πανσερραϊκού με 2-0 . Οι επιστροφές των Μέλμπεργκ και Τοροσίδη σε συνδυασμό με το κίνητρο των ερυθρόλευκων  με οδηγούν στην επιλογή του διπλού με handicap, αν και θέλω να τονίσω ότι θα ήθελα την απόδοσή του λίγο πιο ψηλά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Λάρισα – ΠΑΟΚ
Λάρισα +0.25

1.72

Καβάλα-Ολυμπιακός
Ολυμπιακός – 0.75

1.73

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).