Tim-CahillΛίγοι θα προέβλεπαν στην αρχή της σεζόν πως η Everton θα ήταν πίσω από την Blackpool στον βαθμολογικό πίνακα έπειτα από 24 παιχνίδια, αλλά αυτή είναι μια πραγματικότητα που καταδεικνύει την απογοητευτική σεζόν της πορείας των παικτών του David Moyes. Ωστόσο, η επιστροφή του Tim Cahill αλλάζει τις ισορροπίες και τα προγνωστικά.

Ο σύλλογος του Merseyside έχει σημειώσει μόλις πέντε νίκες στην Premier League τη φετινή σεζόν και ξεκινάει το παιχνίδι αυτό από την 15η θέση της βαθμολογίας, όντας μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Εχοντας αποδυναμωθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και με την πίεση των οπαδών να μεγαλώνει καθημερινά, οι «Toffees» χρειάζονται απεγνωσμένα τους τρεις βαθμούς για αγωνιστικούς και ψυχολογικούς λόγους, καθώς οι φιλοδοξίες τους είναι για μια θέση στο πάνω μισό του πίνακα.

Εάν η σεζόν της Blackpool μέχρι τα Χριστούγεννα ήταν ονειρεμένη, τότε χωρίς αμφιβολία η ομάδα του Ian Holloway έχει πάρει την κάτω βόλτα μέσα στο 2011. Οι «Seasiders» ταξιδεύουν στο Goodison Park προσπαθώντας να βάλουν φρένο στην πορεία… συναγερμού που διαγράφουν, αφού έχουν έξι ήττες στα επτά τελευταία παιχνίδια τους στην Premier League (και επτά στα οκτώ τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης), με το όνειρο των Tangerines να έχει μετατραπεί σε εφιάλτη.

Everton BlackpoolΜόνο η West Brom έχει δεχθεί περισσότερα γκολ από την ομάδα του Holloway τη φετινή σεζόν και, έχοντας δεχθεί από τρία γκολ στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (με τελευταίο αυτή από τη West Ham μεσοβδόμαδα), υπάρχει ο συνεχώς αυξανόμενος κίνδυνος η επιθετική φιλοσοφία που τη διέκρινε από την αρχή της σεζόν και προκαλούσε το θαυμασμό, να μετατραπεί τελικά σε ταφόπλακα για την Blackpool.

Η οποία θα έχει και την παράδοση εναντίον της, αφού η Everton είναι αήττητη στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας. Ακόμα χειρότερα, για τα Toffees επιστρέφει ο καλύτερος παίκτης και πρώτος σκόρερ (με εννέα γκολ, όλα στην Premier League) της ομάδας, Tim Cahill, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αυστραλίας στο Κύπελλο Ασίας. Η Blackpool μπορεί να θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Goodison Park, αλλά τα 15 γκολ που έχει δεχθεί μέσα στο 2011 δεν βοηθούν και ιδιαίτερα.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Everton – Blackpool over 3,5

2.50

Tim Cahill Να σκοράρει στον αγώνα

2.30

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).