premier-league-aggliaΗ αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκομαι σε φάση απραξίας και αυτό έχει να κάνει με πολλά και διάφορα που τριγυρνάνε στο μυαλό μου, σχετικά με το trading αλλά και τα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Συνήθως, η αναζήτηση απαιτεί απομόνωση αλλά και περισυλλογή. Το σημερινό μου παιχνίδι επικεντρώνεται σε παιχνίδια από το νησί αλλά και τη γειτονική μας Τουρκία.

Manchester City-Blackburn Rovers

manchester-cityΜονοπωλεί το ενδιαφέρον η μάχη της πόλης για το ποιος από τους δύο συμπολίτες θα κόψει το νήμα και θα στεφτεί πρωταθλητής της φετινής περιόδου, με την ομάδα του Mancini να δείχνει ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της, όπου με ωριμότητα και συνέπεια σε κάθε της παιχνίδι δείχνει ότι μπορεί φέτος να σπάσει το μονοπώλιο του Sir Alex. Φυσικά δεν μπορώ να κρύψω ότι σε κάτι τέτοια παιχνίδια όπου οι ομάδες προέρχονται από Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις προσπαθώ να βρω αξία σε κόντρες ή και σε εκπλήξεις. Ωστόσο όμως η αρμάδα του Roberto δε μου αφήνει και πολλά περιθώρια. Η City οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος έχοντας μια απίστευτη εντός έδρας ποδοσφαιρική συμπεριφορά. Αυτό επιβεβαιώνεται τόσο από την ποδοσφαιρική όσο και τη στατιστική εικόνα που παρουσιάζουν οι μπλε μέσα στο Etihad Stadium. Δώδεκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, σκοράροντας κατά μ.ο. 3.08 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ παράλληλα δέχτηκαν μόλις 6 γκολ. Το τελευταίο μάλιστα οφείλεται εν πολύς και στο νεαρό πορτιέρο Joe Hart, ο οποίος κράτησε το μηδέν στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια των μπλε.

blackburn-logoΔικαιολογημένα λοιπόν το line βρίσκεται στο 2.25, ένα line που όμως σπάνια κυνηγάω. Αντιθέτως ένα ενδιαφέρον στοίχημα που υπάρχει στο παρόν παιχνίδι είναι το γνωστό Ελληνιστή Goal/Goal. Μα φυσικά γνωρίζω όλα τα παραπάνω, για αυτό τα έγραψα άλλωστε, ωστόσο όμως δεν μπορώ να παραβλέψω τη μαχητικότητα αλλά και τη διάθεση που βγάζει η ομάδα του Steve Kean εντός του αγωνιστικού χώρου. Η Blackburn κατάφερε να σκοράρει σε 21 από τα 25 παιχνίδια του πρωταθλήματος, παίζει ανοικτό ποδόσφαιρο, όπερ και σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να  επαληθεύσει τα προγνωστικά ποδοσφαίρου και να πληρωθούμε ένα στοίχημα σε πολύ καλή απόδοση.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Manchester City-Blackburn Rovers

Both team to score [at] 1.86

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).