Fanis GekasΤο δεύτερο παιχνίδι που με απασχόλησε από την Premier League είναι αυτό μεταξύ της QPR και της Fulham. Το αρχικό μου ενδιαφέρον πηγάζει από το γεγονός ότι η πρώτη αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη προσωπική συμπάθεια της κατηγορίας, ενώ η δεύτερη αποτελεί ίσως (άντε μαζί με τη Wigan Athletic) τις πιο αδιάφορες ομάδες του πρωταθλήματος.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι παρουσιάζει (πέρα από τις αγάπες :) ) κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που αξίζει να αναφερθούν. Το σημερινό παιχνίδι εμπεριέχει την εμφάνιση του Robert Lester ‘Bobby‘ Zamora (ούτε Ισπανός με τέτοιο όνομα) απέναντι στην παλιά του ομάδα, την οποία και υπηρέτησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. QPRΗ ομάδα του Mark Hughes βρίσκεται μία ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού και παιχνίδια σαν και αυτά αποτελούν σταθμοί για την πορεία ή όχι της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Ο σημερινός τη αντίπαλος, Fulham, αποτελεί ίσως τον ιδανικότερο αντίπαλο αφού μπορεί μεν να βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά δεν παύει να διανύει μια αδιάφορη και άχρωμη ποδοσφαιρική χρονιά. Αποτελεί τη χειρότερη ομάδα της Premier League, όσον αφορά την αγωνιστική της συμπεριφορά στα εκτός έδρας παιχνίδι, αφού δείχνει να παραπατάει μακριά από το Craven Cottage. Η ομάδα του Martin Jol, στα 12 εκτός έδρας παιχνίδια της σκόραρε μόλις επτά φορές, ενώ έχει μόνο μία νίκη, αυτή μέσα στην έδρα της Wigan (χμμμ τυχαίο?) στα τέλη του Οκτώβρη. Λίγη σοβαρότητα χρειάζεται να επιδείξει η ομάδα του Hughes ώστε να μπορέσει να φέρει το πολυπόθητο τρίποντο που τόσο χρειάζεται.

Τέλος, το μάτι μου έπεσε πάνω σε δύο παιχνίδια που προέρχονται από τη γειτονική μας Τουρκία, των οποίων οι αποδόσεις όσον αφορά την κατηγορία του Over 2.5 γκολ, αξίζουν προσοχής από τον παίκτη του στοιχήματος.

Samsunspor FCΤο πρώτο παιχνίδι, στο οποίο το Over 2.5 μοιάζει δελεαστικό είναι αυτό της Samsunspor  με τη  Bursaspor. Η ομάδα του Φάνη Γκέκα βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και κάθε παιχνίδι αποτελεί μάχη για τον αγώνα που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία. Προέρχεται από πολύ καλά αποτελέσματα αφού κατάφερε να κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, επιδεικνύοντας ένα εξαιρετικά μαχητικό πνεύμα που αν το διατηρήσει μπορεί να ελπίζει στην παραμονή της. Επιπρόσθετα προέρχεται πέντε συνεχόμενα Over 2.5 , τα οποία σε συνδυασμό με τα πρόσφατα αποτελέσματα της φιλοξενούμενης, δίνουν μεγάλη πιθανότητα στην επαλήθευση του ζητουμένου μου σημείου.

EskişehirsporΤο δεύτερο Over 2.5 είναι και αυτό από τη γείτονα χώρα και αφορά στο παιχνίδι της Eskisehirspor με τη Fenerbahce. Μια Fenerbahce που ενώ θεωρητικά «χτυπάει» το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να «σταυρώσει» νίκη στα τελευταία της παιχνίδια που δίνει μακριά από την έδρα της. Τρεις συνεχόμενες ήττες, με ισάριθμα Over 2.5  δε δικαιολογούνται για μια ομάδα με τη φανέλα και τους στόχους της Fener. Για να καταφέρει να περάσει από την έδρα της Eskisehirspor, θα πρέπει να παίξει τόσο ουσιαστικό, όσο και παραγωγικό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια ομάδα που είναι απαλλαγμένη από το άγχος και που δεν έχει τίποτα να χάσει αφού βρίσκεται μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερα συνεχόμενα Over 2.5, ενώ τα εννέα συνεχόμενα Over 2.5 της φιλοξενούμενης προμηνύουν ότι θα παρακολουθήσουμε ένα ωραίο παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις και γκολ.

Διαβάστε το [intlink id=”5241″ type=”post”]Α’ μέρος των προγνωστικών ποδοσφαίρου[/intlink].

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Queens Park Rangers – Fulham

Queens Park Rangers [at] 2.55

Samsunspor Bursaspor
Over 2.5 [at] 1.90

Eskisehirspor Fenerbahce
Over 2.5 [at] 1.90

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).