premier-league-omades-2012 Τα πρωταθλήματα φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους και κάνουν πιο εύκολες τις προβλέψεις μας. Ομάδες που έχουν στόχους και κίνητρο σαφώς και έχουν την προτίμηση των παικτών του στοιχήματος, αρκεί φυσικά να συνδυάζουν και αξιοπρεπείς αποδόσεις. Όπως συμβαίνει στην 35η αγωνιστική της Premier League.

Η Arsenal (στο 2.05) υποδέχεται την Chelsea (στο 3.75) στο Emirates σε ένα από τα κλασικά ντέρμπι του Λονδίνου. Ο στόχος των δυο ομάδων, κοινός: να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα που εξασφαλίζει εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου. Με 64 βαθμούς η Arsenal είναι στην τρίτη θέση κι έχει προβάδισμα έναντι των Tottenham και Newcastle (από 59) αλλά και της Chelsea (57). Ωστόσο, και οι τρεις τους έχουν έναν αγώνα λιγότερο. Ομως… Με εξαίρεση την πρόσφατη ήττα από τη Wigan, η Arsenal πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού στο β’ γύρο (έχει εννέα νίκες στα 11 τελευταία ματς) και ο Robin van Persie (στο 2.00 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) έχει σπάσει όλα τα κοντέρ – ενώ είχε κάνει και… πάρτι στο Stamford Bridge πετυχαίνοντας χατ-τρικ (στο 5.50 στην αγορά Σκόρερ 2 γκολ και άνω). Και η Chelsea όχι μόνο έχει απουσίες – ενδεικτικά αναφέρω πως θα απουσιάσουν οι Didier Drogba και Branislav Ivanovic – αλλά και θα κάνει rotation ο Roberto di Matteo ενόψει του επαναληπτικού με την Barcelona την ερχόμενη Τρίτη στο Camp Nou. Α! Υπάρχει μπροστά και ο τελικός του FA Cup κόντρα στη Liverpool στο Wembley για να προσθέσουν χρυσό στην τροπαιοθήκη τους οι Blues.

Οι νίκες για Bolton και Blackburn πρέπει να θεωρούνται εκ των ων ουκ άνευ! Με 29 βαθμούς και στην 18η θέση η Bolton (στο 2.30) υποδέχεται τη Swansea (στο 3.30) που είναι αδιάφορη – όσο ισχύει κάτι τέτοιο στην Αγγλία. Χωρίς προβλήματα η Bolton, που ήδη φέτος στο FA Cup κέρδισε τη Swansea στο Reebok, έχει δυο ματς λιγότερα έναντι της 17ης QPR και ανεβασμένη ψυχολογία μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο ο Fabrice Muamba. Με τη Swansea του Brendan Rodgers να έχει την τρίτη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση στην Premier League, να μην έχει βρει δίχτυα σε 14 αγώνες φέτος (σε 34 ματς) και να παίζει με αρκετούς αναπληρωματικούς – όπως δήλωσε ο Rodgers – ο άσος της Bolton μοιάζει ισχυρός!

Οπως και ο άσος της Blackburn (στο 2.10) που φιλοξενεί την – επίσης αδιάφορη – Norwich (στο 3.40) στο Ewood Park. Οι επιστροφές του πρώτου σκόρερ Yakubu (στο 2.20 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) και του Gael Givet σε επίθεση και άμυνα ενισχύουν σημαντικά την Blackburn που, ωστόσο, έρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες! Με 28 βαθμούς σε 34 ματς και τέσσερις αγώνες να απομένουν, η νίκη επί της Norwich αποτελεί μονόδρομο για τους Rovers. Με τα «Καναρίνια» να έχουν πέντε ήττες στα εννέα τελευταία παιχνίδια στην Premier League, τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ταξίδια τους και να μην έχουν κρατήσει απαραβίαστη την εστία τους ούτε μια φορά φέτος εκτός έδρας, η Blackburn έχει μοναδική ευκαιρία για νίκη!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Arsenal – Chelsea      1 @ 2.05

R. Van Persie Σκόρερ Οποτεδήποτε στον αγώνα Arsenal – Chelsea @ 2.00

Bolton – Swansea      1 @ 2.30

Blackburn – Norwich           1 @ 2.10

Yakubu          Σκόρερ Οποτεδήποτε στον αγώνα Blackburn – Norwich @ 2.20

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).