Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους. Ελπίζω να περάσατε καλά στις διακοπές και φυσικά να μη βάλατε πάνω από 2 κιλά, τα οποία κάποιοι άλλοι τα κέρδισαν, με την αξία τους δε λέω, μόνο την Κυριακή του Πάσχα, και αναφέρομαι φυσικά στον γράφοντα του παρόντος :). Επειδή σήμερα όλος ο πλανήτης θα παρακολουθήσει το El Clasico, μεταξύ της Barcelona και της Real Madrid και όλο το χρήμα να συγκεντρωθεί σε αυτό το παιχνίδι, θα ήθελα να τονίσω ότι η απόδοση για τη νίκη της Barcelona είναι υπερβολικά υποτιμημένη και χρειάζεται προσοχή. Εγώ εύχομαι να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο και ας κερδίσει ο καλύτερος, δηλαδή η Real Madrid :). Διάθεση για λατινική Αμερική υπάρχει σήμερα οπότε και πάω κατευθείαν στα σημερινά μου προγνωστικά ποδοσφαίρου.

MONTERREYPACHUCA

CF MonterreyΚατανοώ ότι η στατιστική και η εικόνα των ομάδων ειδικά της έδρας, δεν είναι ο απόλυτος σύμμαχος μου, για την συγκεκριμένη πρόταση, αλλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που μπορούν να μας επιβεβαιώσουν. Η Monterrey παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρή στην έδρα της κατά τη διάρκεια της φετινής Clausura, έχοντας επτά νίκες και μία ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια. Σημαντικότερο όλων όμως είναι η απίστευτή συμπεριφορά που δείχνει η αμυντικής της γραμμή, η οποία δέχτηκε μόλις 4 γκολ στις οκτώ προαναφερθέντες αναμετρήσεις. Pachuca FCΣτον αντίποδα η ομάδα του Efrain Flores Mercado, κινείται σε πολύ μέτρια επίπεδα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αφού παρουσιάζει αρκετές αμυντικές αλλά και επιθετικές ασθένειες. Ωστόσο, στη παρούσα αναμέτρηση υπάρχει ισχυρό κίνητρο για τους φιλοξενούμενους και αυτό δεν είναι άλλο από την είσοδό τους στα payoff του πρωταθλήματος. Από την άλλη το σημερινό παιχνίδι αποτελεί αγγαρεία για την ομάδα του Vucetich Rojas, αφού το μυαλό όλων είναι στον μεσοβδόμαδο επαναληπτικό με τη Santos Lagouna για το Champions League της Βορείου Αμερικής, όπου στην πρώτη αναμέτρηση η Monterrey νίκησε με καθαρό σκορ 2-0. Συνεπώς γνωρίζοντας ότι οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με αρκετές αλλαγές, το κίνητρο των φιλοξενούμενων, αλλά και την απόδοση της ισοπαλίας, μπορούμε να παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι που θα αρχίσει και θα τελειώσει με το ίδιο αποτέλεσμα.

RACING CLUB – SAN MARTIN DE SAN JUAN

Racing Club FCΕδώ για να γράψω την αλήθεια με έχει κεντρίσει η απόδοση που δίνει στο να πετύχουν γκολ και οι δύο ομάδες. Από τη μία μεριά, οι συνθήκες στη Racing Club είναι απελπιστικά άσχημες, αφού παίκτες και φίλαθλοι βρίσκονται σε κατάσταση πολέμου εδικά μετά τα τέσσερα γκολ που εισέπραξαν από την Independiente στο ντέρμπι μίσους, ενώ από την άλλη έχουμε την San Martin, η οποία βρίσκεται στη χειρότερη φάση του πρωταθλήματος, αφού στα τελευταία 6 παιχνίδια της, παρουσιάζεται άχρωμη και ντεφορμέ. FC San MartinΦυσικό επακόλουθο βέβαια είναι η ομάδα του Garnero να μην έχει νίκη τελευταία και να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό της μέλλον. Οι αμυντικές αδυναμίες που παρουσιάζουν οι ομάδες το τελευταίο διάστημα, , η θέληση για τη νίκη και από της δύο ομάδες, καθώς και το ανοικτό παιχνίδι περιμένω ίσως αποδειχτούν ικανά στοιχεία ώστε να πληρωθεί αυτό το 2,15 που δίνει ο bookmaker.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

Monterrey-Pachuca

Draw [at] 3.40

Racing Club – San Martin De San Juan

G/G [at] 2.15

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).