Μια στροφή πριν το φινάλε της φετινής Premier League και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Champions League αλλά και σε αυτές που θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Blackburn και Wigan είναι δυο από αυτές που επιθυμούν να είναι και του χρόνου στην Premier League.

Μετά και τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, η Blackburn (στο 2.45) βρέθηκε στην προτελευταία θέση με 31 βαθμούς, τέσσερις κάτω από την Bolton και έξι πίσω από τη Wigan (στο 2.75) – την οποία φιλοξενεί στο Ewood Park – και την QPR. Πράγμα που σημαίνει πως οι Rovers μόνο με νίκη θα διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για σωτηρία. Μεγάλο ρόλο μπορεί να παίξει και η διαφορά τερμάτων στις ισοβαθμίες, με τις QPR και Wigan να είναι στο -22, την Bolton στο -35 και την Blackburn στο -28.

blackburn-wigan

Με πέντε νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια της, η Wigan δείχνει πως θα καταφέρει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στην Premier League. Ειδικά οι νίκες επί των Manchester United (1-0) και Newcastle (4-0) στο DW Stadium, ήταν… όλα τα λεφτά για τους «Latics» που έχουν την τύχη να φιλοξενούν στο ίδιο γήπεδο τους ουραγούς και καταδικασμένους Wolves στο φινάλε του πρωταθλήματος! Πράγμα που σημαίνει πως η Wigan ακόμη κι αν ηττηθεί από την Blackburn απόψε, μπορεί με νίκη (ή ακόμη και με ισοπαλία) απέναντι στους Wolves) να σωθεί!

Και η παράδοση είναι με την Blackburn: η Wigan δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Ewood Park για οποιαδήποτε διοργάνωση, ενώ έχει ηττηθεί εκεί και στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της! Μάλιστα, τα δυο τελευταία παιχνίδια μεταξύ Blackburn και Wigan είχαν 13 γκολ, με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου (3-3) να κρίνεται από ένα γκολ του Yakubu (στο 2.50 στην αγορά Να Σκοράρει) στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων! Πλην του πρώτου σκόρερ Yakubu, αξίζει ένα ποντάρισμα και στον Junior Hoilett (στο 3.50 στην αγορά Να Σκοράρει) που έχει σκοράρει και στις τρεις τελευταίες νίκες των Rovers στην Premier League – όλες με σκορ 2-0 (στο 15.00)!

Νίκη για την Blackburn, λοιπόν, κόντρα στη Wigan και όλα για όλα στο φινάλε μέσα στο Stamford Bridge με αντίπαλο την Chelsea.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Blackburn – Wigan   1 @ 2.45

Yakubu          Να Σκοράρει στον αγώνα @ 2.50

J. Hoilett         Να Σκοράρει στον αγώνα @ 3.50

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).