Το BBC αποκάλυψε τη διαφημιστική καμπάνια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες  2012 του Λονδίνου με ένα βίντεο διάρκειας 60 δευτερολέπτων που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του τελικού του EURO 2012. Εμπνευσμένο από τις πόλεις και την ύπαιθρο της Αγγλίας, το βίντεο μετατρέπει το Αγγλικό τοπίο σε ένα γιγαντιαίο γήπεδο με αθλητές να προπονούνται και να αγωνίζονται σε ένα μεγάλο εύρος αθλημάτων, όπως κολύμβηση, ποδηλασία, στίβο και καταδύσεις.

olympiakoi-agones-video-diafimisi

Το βίντεο είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένο σε υπολογιστή και η μουσική που το συνοδεύει είναι έμπνευση του τραγουδιστή των Elbow, Guy Garvey, ο οποίος αρνήθηκε κάποια αμοιβή όπως και τα δικαιώματα του κομματιού, ενώ συμμετείχε η φιλαρμονική ορχήστρα του BBC. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαφημιστικής καμπάνιας των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το διάρκειας 2:40 βίντεο θα προβάλλεται τόσο στην πρωτότυπη έκδοσή του, αλλά και σε μικρότερης διάρκειας αποσπάσματα από 5 έως 60 δευτερόλεπτα.

stoixima-online-social-logo

Το Στοίχημα Online συχνά δημοσιεύει ανακοινώσεις και ειδήσεις εταιριών ή ιστοσελίδων που σκοπό έχουν την αμεσότερη ενημέρωση των πελατών ή επισκεπτών. Οι δημοσιεύσεις συνήθως αποτελούν κείμενα που έχουν αποσταλεί από τους ιδιοκτήτες των εν λόγω πηγών, αλλά δεν αποκλείεται να διαβάσατε και κάποιο πρωτότυπο κείμενο ενημερώνοντάς σας για κάποιου είδους συνεργασία του blog μας.