kouponi-opap-31-ianouariou

Ο Ιανουάριος ολοκληρώνεται με ένα φτωχό, ποδοσφαιρικά κουπόνι στοιχήματος, αφού όλα κι όλα τα παιχνίδια που περιλαμβάνει είναι επτά. Από αυτά, εγώ τουλάχιστον, δεν θα ασχοληθώ ούτε με το κύπελλο Ελλάδας ούτε με το Copa Libertadores. Από τα άλλα τέσσερα, έχουμε και λέμε…

Για το κύπελλο Τουρκίας, η Eskisehirspor υποδέχεται την Trabzonspor, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι της δεύτερης θέσης που δίνει και την πρόκριση. Ο σύλλογος της Τραπεζούντας έχει ήδη προκριθεί, μετά το τέσσερα στα τέσσερα, αλλά είναι σε… αναταραχή καθώς τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα έφεραν την απομάκρυνση του Senol Gunes. Ο βοηθός του θα κοουτσάρει σήμερα την ομάδα, αλλά η λογική λέει πως το μυαλό των παικτών δεν θα είναι στο παιχνίδι και, πιθανολογώ, πως η Eskisehir θα φτάσει στη νίκη.

Για την Championship στην Αγγλία, η Leicester City έχει τη δυνατότητα να πάρει ακόμη μια νίκη και να μείνει κοντά στην κορυφή, μιας και η Wolves πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και με τον Dean Saunders στον πάγκο δεν έχει ακόμη αξιωθεί να πανηγυρίσει νίκη. Χαμηλά, πάντως, ο άσος για τις «αλεπούδες» που είναι και κουρασμένες αφού το Σάββατο έπαιξαν στη Huddersfield για το FA Cup, πήραν ισοπαλία 1-1 και θα έχουν τις προσεχείς ημέρες τον επαναληπτικό στο «Prescott». Καλύτερη επιλογή το 2-3 γκολ.

Στην Ολλανδία, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, Vitesse και Ajax κοντράρονται εκ νέου μετά την μεταξύ τους συνάντηση την Κυριακή. Η Vitesse κέρδισε στο Αρνεμ με 3-2, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 64’! Το σημερινό ματς, όμως, γίνεται στο γειτονικό Εμεν και είναι ένα ερωτηματικό το πώς θα παίξουν οι δυο ομάδες. Οι απουσίες είναι οι ίδιες εκατέρωθεν, αλλά πιθανολογώ πως η Vitesse το θέλει περισσότερο το ματς, μιας και ο Ajax έχει περισσότερο στραμμένο το ενδιαφέρον του στη μάχη του τίτλου ενώ σε λίγες ημέρες αρχίζει και η φάση των 32 του Europa League.

Στην Ισπανία, τέλος, και τον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey ανάμεσα σε Atletico Madrid και Sevilla, το Under έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Κάτι η απουσία του Falcao σε συνδυασμό με την κούραση που κουβαλάν οι «rojiblancos» από τα συνεχόμενα παιχνίδια, κάτι η αναγέννηση της Sevilla υπό τις οδηγίες του Unai Emery, με οδηγούν προς τα λίγα γκολ.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

151. ESKISEHIRSPOR – TRABZONSPOR           1          2,00

154. ATLETICO MADRID – SEVILLA     UNDER          1,85

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).