Η πρώτη βραδιά των προημιτελικών του Champions League, είναι η αποψινή. Paris Saint Germain εναντίον Barcelona και Bayern Munich κόντρα σε Juventus συνθέτουν τα δυο αποψινά ζευγάρια και… όποιος αντέξει. Μετά την ανάλυση του αγώνα στο Parc des Princes, Paris Saint Germain – Barcelona, πάμε να δούμε και αυτόν στην Allianz Arena.

Προγνωστικά Champions League: Bayern Munich – Juventus

Το ζευγάρι της Bayern Munich με την Juventus ομολογώ πως με δυσκολεύει. Από την μία η Bayern που φιλοδώρησε με εννέα (9) γκολ παρακαλώ το Hamburg κι έχει πάρει διαφορά 20 βαθμών από την δεύτερη της βαθμολογίας Dortmund. Και από την άλλη η Juventus που επικράτησε 2-1 της Inter Milan στο Derby d’Italia και διατήρησε τη διαφορά των εννέα βαθμών από την Napoli ενώ παραμένει αήττητη στο φετινό Champions League. Το δίδυμο Alessandro Matri και Fabio Quagliarella λειτούργησε υποδειγματικά το Σάββατο και δεν αποκλείεται ο Antonio Conte να αφήσει εκτός τον Mirko Vucinic που αναρρώνει από ίωση. Η Juventus δεν έχει απουσίες και έχει δείξει ότι γνωρίζει πώς να παίρνει αποτελέσματα ακόμη και στις πιο δυνατές έδρες.

mario-mandzukic-bayernΩστόσο, η Bayern είναι… σεληνιασμένη. Οι επιστροφές των Jerome Boateng και Bastian Schweinsteiger θα «δέσουν» την άμυνα και τη μεσαία γραμμή των Βαυαρών – που τόσο ευάλωτες φάνηκαν στην ανώδυνη, τελικά, ήττα με 2-0 από την Arsenal στον προηγούμενο γύρο – κι ας λείπει λόγω τιμωρίας ο Javi Martinez. Ο Mario Mandzukic επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, παρά τα τέσσερα γκολ του Claudio Pizzaro το Σάββατο, με τον Jupp Heynckes να θέλει να αφήσει την Bayern στα χέρια του Pep Guardiola ως πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η Bayern πιάνει τρομερό ρυθμό στα παιχνίδια στην Allianz Arena αλλά η Juventus δεν είναι άπειρη. Θα φοβάται ο Γιάννης το θεριό και τον θεριό τον Γιάννη. Προβάδισμα στο under ενώ δεν αποκλείω ακόμη και το 0-1 γκολ. Ποιος θα το βάλει (αν θα το βάλει) το γκολ; Νομίζω ο super Mario…

Προγνωστικά Champions League:

103. BAYERN MUNICH – JUVENTUS UNDER 1,75

*******************************************

103. BAYERN MUNICH – JUVENTUS 0-0 (ΑΣ) 12,00

*******************************************

103. BAYERN MUNICH – JUVENTUS 1-0 (ΑΣ) 6,50

*******************************************

012. ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

115. MANDZUKIC 5,50

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).