Larissa FCΣτη σημερινή ημέρα ένα από τα δύο γεγονότα θα συμβούν: Ή θα βουλιάξουν οι bookmakers ή πρόκειται να διοργανώσουν το πάρτι του μήνα. Αναφέρομαι φυσικά στα πολλά φαβορί που υπάρχουν κυρίως σε Βραζιλία και Αργεντινή, σε αποδόσεις όμως που δεν βρίσκονται μέσα στα πλαίσια των αγορών που κάνω συνήθως. Botafogo, Cruzeiro, Atletico Mineiro, Avai, Fluminense, Corinthians, Velez, είναι κάποιες από τις ομάδες που συλλέγουν αρκετά στοιχήματα online. Εύχομαι όλα να πάνε καλά σε αυτούς που παίρνουν το ρίσκο και τοποθετούνται στις παραπάνω ομάδες σε αποδόσεις εκπτώσεων.

Προσωπικά, και μακριά από τα εκτυφλωτικά φώτα και τα γυαλιστερά φαβορί, μου έκανε εντύπωση η απόδοση σε ένα σημείο. Αυτό είναι το Over με line τα δύο γκολ στο παιχνίδι της Λάρισας με τον Πανιώνιο.  Βλέποντας την ομάδα του κάμπου στα τελευταία παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα ένα συμπέρασμα μπορεί να εξαχθεί: η ομάδα της Λάρισας βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία. Η ομάδα του Γ. Παπακώστα, νίκησε την Ξάνθη στο Αλκαζάρ εύκολα με 3-0 και εν συνεχεία έφερε δύο ισοπαλίες στα ισάριθμα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε με Άρη και Παναθηναϊκό. Σημαντικότερο από όλα για τη Λάρισα, δεν είναι οι δύο βαθμοί που πήρε σε Κλεάνθης Βικελίδης και Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά το γεγονός ότι και στα δύο παιχνίδια σκόραρε και μάλιστα έπαιξε καλύτερα από  θεωρητικά μεγαλύτερους αντιπάλους, τους οποίους θα μπορούσε και να νικήσει αν οι επιθετικοί της ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στο τελείωμα των φάσεων. Η Λάρισα στην έδρα της παρουσιάζεται ισχυρή αφού μετράει μόλις μία ήττα, αυτή από τον συνήθη ύποπτο Αστέρα Τρίπολης, παρουσιάζοντας μάλιστα ωραίο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Panionios FCΣτον αντίποδα η ομάδα του Πανιωνίου βρίσκεται ίσως στη χειρότερη χρονική στιγμή της ιστορίας του.  Προβλήματα προπονητικά, διοικητικά αλλά και αγωνιστικά οδήγησαν την ομάδα της Νέας Σμύρνης στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, γεγονός που αν δεν αλλάξει γρήγορα προβλέπω τους πάνθηρες να αγωνίζονται στη Football League από την νέα χρονιά. Η εκτός έδρας παρουσία του Πανιωνίου είναι απογοητευτική. Ο Πανιώνιος σε πέντε παιχνίδια που έδωσε μακριά από την έδρα του πήρε μόνο μία ισοπαλία και ηττήθηκε στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια του, έχοντα μάλιστα αρνητικό συντελεστή τερμάτων 4-13!.  Θετικό βέβαια για την επιλογή του στοιχήματος online είναι το γεγονός ότι οι πάνθηρες κατάφεραν να σκοράρουν στα τέσσερα από τα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια τους. Μεσοεπιθετικά ο Πανιώνιος διαθέτει παίκτες γρήγορους και τεχνίτες, οι οποίοι σε μία τόσο κρίσιμη αναμέτρηση μπορούν να κάνουν τη ζημιά απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Εκτιμώντας ότι και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε γκολ και από τις δύο επιθετικές γραμμές τους.  Το line στο Over βρίσκεται στο 2 με αρκετά καλή απόδοση και φυσικά εμπεριέχει την κάλυψη της επιστροφής των χρημάτων μας σε περίπτωση που δούμε αποτελέσματα της μορφής 1-1 ή 2-0.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Λάρισα – Πανιώνιος
Over 2
1.87

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).