uefa-champions-leagueΣτην τρίτη αγωνιστική φτάνει αυτό το διήμερο (Τρίτη, Τετάρτη) η φάση των ομίλων του Champions League και αρχίζει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει η κατάσταση. Κάτι που σημαίνει καλύτερο «διάβασμα» των αγώνων και «ασφαλέστερες» στοιχηματικές επιλογές. Στο [intlink id=”4412″ type=”post”]Α’ Μέρος[/intlink] έγινε αναφορά στις αναμετρήσεις της SSC Napoli με την FC Bayern München και της Olympique de Marseille με την Arsenal FC. Συνέχεια με την δύσκολη έξοδο της Olympique Lyonnais στη Real Madrid FC.

Εάν Bayern και Arsenal θα βρεθούν σε άγνωστες γι’ αυτές γήπεδα, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο και για τη Lyon (12.0), η οποία θα αγωνιστεί στο Santiago Bernabeu για τρίτη φορά σε ισάριθμες σεζόν! Η γαλλική ομάδα κράτησε στην ισοπαλία την Real Madrid στην πρώτη από αυτές τις αναμετρήσεις, αλλά την Τρίτη θα θέλει να πάρει ρεβάνς για την ήττα 3-0 στη φάση των 16 του Champions League πέρυσι.

Σε αντίθεση με τη Marseille, οι παίκτες του Remi Garde έχουν πάρει αρκετά καλά αποτελέσματα στη Ligue 1, όπου βρίσκονται στην τρίτη θέση, αν και οι πρόσφατες ήττες σε SM Caen και Paris Saint-Germain FC δείχνουν πως δεν θα έχουν εύκολο έργο στη Μαδρίτη. Η ισπανική ομάδα (στο 1.222) έχει πετύχει 14 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της στη La Liga και στο πρόσωπο του Gonzalo Higuain έχουν έναν επιθετικό που έχει σημειώσει τρία χατ-τρικ σε τέσσερις αγώνες!

Αλλοι σύλλογοι, που έχουν κάνει – παραδόξως – μετριότατα ξεκινήματα σε αυτή την ευρωπαϊκή περιπέτεια, είναι η Manchester United FC, που παραχώρησε προβάδισμα δύο τερμάτων και χρειάστηκε ένα γκολ του Ashley Young στις καθυστερήσεις για να πάρει την ισοπαλία 3-3 από την FC Basel την προηγούμενη αγωνιστική. Με δυο πόντους από ισάριθμα παιχνίδια, ο Sir Alex Ferguson περιμένει από την United άμεση βελτίωση κόντρα στη «σταχτοπούτα» στο θεσμό FC Otelul Galati, η οποία μετράει δυο διαδοχικές ήττες.

Κατά τα άλλα, Manchester City και Dortmund στοχεύουν στις πρώτες τους νίκες κόντρα σε Villarreal και Ολυμπιακό, αντίστοιχα, ενώ η Inter θα προσπαθήσει να συνεχίσει την ανάκαμψή της μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Trabzonspor AS, παίρνοντας το σκαλπ της πρωταθλήτριας της Ligue 1, LOSC Lille Metropole, μετά τη νίκη 3-2 την PFC CSKA Moskva.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

REAL MADRIDLYON   ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο HIGUAIN @ 1.909

OTELUL GALATI – MANCHESTER UNITED            2/2 (Η) @ 1.444

OTELUL GALATI – MANCHESTER UNITED (-2)     2 @ 2.40

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).