fa_cupΠέμπτος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας με το πλέον ενδιαφέρον ζευγάρι να είναι αυτό ανάμεσα σε Sunderland και Arsenal. Στο Norwich – Leicester υπάρχει διαφορά κατηγορίας και αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο, δικαιώνοντας την επιλογή μας!

Η Norwich (στο 1.833) θα προσπαθήσει για πρώτη φορά από το 1982 να πάει στα προημιτελικά του FA Cup. Για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να αποκλείσει τη Leicester City (στο 3.80), που μέχρι στιγμής ακόμα δεν έχει δεχθεί γκολ στο θεσμό! Και η παράδοση είναι με το πλευρό της, μιας και η Norwich έχει κερδίσει και τις τρεις τελευταίες φορές που έπαιξε σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης στο Carrow Road.

Θέλοντας να… θολώσει τα νερά, ο προπονητής της Norwich, Paul Lambert, δήλωσε πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην Premier League. Αλλά η φόρμα της ομάδας – δυο συνεχόμενες νίκες και έξι στα οκτώ τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις – αλλά και η απουσία προβλημάτων, της δίνει το προβάδισμα. Επιπλέον, η Norwich έκανε το… νταμπλ πέρυσι επί της Leicester, με τις δυο ομάδες να κοντράρονται στην Championship.

Με την ψυχολογία στα… τάρταρα μετά το διασυρμό από την AC Milan στο Champions League, η Arsenal (στο 2.25) ταξιδεύει στο Stadium of Light για δεύτερη φορά σε διάστημα μιας εβδομάδας. Κι αν το περασμένο Σάββατο επικράτησε της Sunderland (στο 3.25) με 2-1 με γκολ του Thierry Henry στις καθυστερήσεις, σήμερα δεν θα έχει τον Γάλλο φορ που επέστρεψε στους Red Bulls της Νέας Υόρκης.

Η Arsenal θα έχει σημαντικές απουσίες στο κέντρο της άμυνας, με τις “μαύρες γάτες” να επιθυμούν εκτός από την πρόκριση να πάρουν και τη ρεβάνς. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα χάσουν! Αλλωστε, όπως είπε και ο προπονητής της Arsenal, Arsene Wenger, θα είναι δύσκολο να ξεπεράσουν το σοκ που τους προκάλεσε η ήττα στο Μιλάνο. Η Sunderland είχε μια ξεκούραστη βδομάδα, προετοιμάστηκε κατάλληλα και μπορεί να ελπίζει πως θα πάρει την τέταρτη πρόκρισή της εις βάρος των «κανονιέρηδων». Ή, τουλάχιστον, να πάει σε ρεβάνς στο Λονδίνο την πρόκριση…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Norwich – Leicester  1 @ 1.833 Sunderland – Arsenal           1X (Διπλή Ευκαιρία) @ 1.533

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).