Τελευταίες αγωνιστικές για την Premier League και οι παίχτες αναζητούν τις τελευταίες ευκαιρίες για στοιχηματικό κέρδος. Ζύγισμα ανάμεσα σε κίνητρο και ικανότητα απαιτείται για την σωστή πρόβλεψη και τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Ας ρίξουμε μια ματιά σε ότι δεδομένα έχουμε και ας ελπίσουμε να καταλήξουμε σε σωστές προτάσεις.

Swansea-Wolves η πρώτη αναμέτρηση που θα αναλύσουμε. Αποδόσεις 1,45-3,50-5,50 από τον εγχώριο bookmaker. 15-6-3 έχουν δώσει οι τελευταίες πανομοιότυπες 3άδες, με μέσο όρο τερμάτων 2,125. Οι Λύκοι το έχουν πάρει απόφαση ότι του χρόνου θα βρίσκονται στην Championship οπότε πλέον δεν έχουν το παραμικρό άγχος. Επίσης μπορούμε να πούμε ότι σαν στόχο θα έχουν να φύγουν όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπώς, οπότε το να πετύχουν κάποια νίκη και τέρματα για να δώσουν κάποια χαρά μέσα στην πίκρα του υποβιβασμού είναι επιθυμητό. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν έχουν επίσης κάποιο κίνητρο παρά αυτό του να προσπαθήσουν να τερματίσουν λίγο πιο ψηλά ακόμα ίσως και παίζοντας με Manchester United εκτός και Liverpool εντός στα επόμενα 2 παιχνίδια γιατί να μην θέλουν να δώσουν στους οπαδούς τους να πανηγυρίσουν ακόμα μία νίκη εντός απέναντι στη Wolves.

Στην αγορά Away Team To Score γνωστή εταιρία τιμολογεί Ναι: 1,53 και Όχι 2,35.

Στην αγορά Home Clean Sheet γνωστή εταιρία τιμολογεί Ναι: 2,38 και Όχι 1,53.

Οι 2 παραπάνω αγορές διευκολύνουν το Over 2,5 θεωρητικά το οποίο είναι τιμολογημένο φαβορί στην αγορά Under Over 2,5

Το να σκοράρει η Wolves με μέσο όρο τερμάτων 0,8 ανά εκτός έδρας ματς δεν είναι και τόσο τραβηγμένο ίσως σε αυτή την περίπτωση λόγω της χαλαρότητας που θα διακρίνει τους 2 αντιπάλους. Επίσης το 2-1 ή 3-1 ακριβές σκορ ίσως έχει πιθανότητες βάσει ικανότητας των 2 αντιπάλων.

Στο Wigan-Newcastle εντύπωση μου κάνει το ρεύμα υπέρ του άσσου. Από όσο ξέρω η Newcastle είναι πάρα πολύ φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήθελε κανείς τους να χύσουν την καρδάρα ειδικότερα αν λάβουμε υπόψιν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν τις Chelsea εντός και Manchester City εκτός τις 2 τελευταίες αγωνιστικές, με την Tottenham να καραδοκεί να κλέψει την 4η θέση. Μπορεί η Wigan να κατάφερε να κάνει την έκπληξη της σεζόν απέναντι στην Manchester United αλλά αυτό σημαίνει και ότι δεν δικαιούται άλλη. Στηριζόμενος στο κίνητρο και την ικανότητα της Newcastle για φέτος και μόνο θα πάω κόντρα και στην προϊστορία που θέλει την Wigan να έχει 4/5 νίκες στα μεταξύ τους, αλλά με την Newcastle να έχει φύγει με το διπλό πέρυσι, σε 5 αναμετρήσεις με μέσο όρο τερμάτων 1,4.

Συνοπτικά μπορούμε να ρισκάρουμε

Swansea-Wolves να σκοράρουν και οι 2 @ 1,67

Swansea-Wolves 2-1 @ 8,00, 3-1 @ 12,00 Ακριβές Σκορ

Wigan-Newcastle <2,5 γκολ @ 1,91

Wigan-Newcastle 2 @ 2,50

(Για περισσότερα πιθανά σημεία πατήστε εδώ)

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε : Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+