Το Champions League ανοίγει τις πύλες του για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Η αλήθεια είναι πως απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι από την Τρίτη ενώ και οι αποδόσεις δεν είναι και ό,τι καλύτερο αφού τα φαβορί, εύκολα ή δύσκολα, αναμένεται να φτάσουν στο στόχο τους.

Νομίζω πως στο Mestalla η Valencia (στο 1.667) θα κερδίσει τη Lille (στο 6.00). Σίγουρα όχι τόσο εύκολα όσο μαρτυρούν οι αποδόσεις, ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι «Νυχτερίδες» έχουν επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες φιλοξενώντας συλλόγους από τη Γαλλία. Οι φιλοξενούμενοι του Rudi Garcia έχουν αρκετά προβλήματα, ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ενώ η Valencia του Mauricio Pellegrino έχει απουσίες στην άμυνα. Ωστόσο, με τους Roberto Soldado (στο 5.00 στην αγορά Πρώτος Σκόρερ) και Jonas (στο 2.375 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) μπροστά, οι «Νυχτερίδες» μπορούν να πάρουν τους πρώτους βαθμούς στον όμιλο, μετά την ήττα από την Bayern. Οσο για τη Lille; Εχει να κερδίσει από την πρεμιέρα στη Ligue 1 και στο 2-0 από τη Rennes στη Βρετάνη (απ)έδειξε για μια ακόμη φορά πως η ζωή χωρίς τον Eden Hazard είναι δύσκολη.

Στη Ρουμανία, η CFR Cluj (στο 5.75) υποδέχεται τη Manchester United (στο 1.667) με τις δυο ομάδες να έχουν κερδίσει στην πρεμιέρα, την Braga (2-0 εκτός) και τη Galatasaray (1-0 εντός), αντίστοιχα. Οι παρέα του Παντελή Καπετάνου (στο 3.50 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) θα παραταχθεί με στόχο την ισοπαλία – παίζοντας ακριβώς όπως και στην Πορτογαλία – με σφιχτή άμυνα και αντεπιθέσεις. Ομως, κόντρα στην Braga η CFR Cluj ήταν αρκετά τυχερή. Και δύσκολα θα έχει τόση τύχη και απέναντι στη Manchester United που διψάει για επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα 3-2 από την Τότεναμ στο Old Trafford. Με τον Wayne Rooney (στο 2.25 στην αγορά Σκόρερ Οποτεδήποτε) να επιστρέφει σε μια χώρα που έχει καλές αναμνήσεις (ήταν ο μοναδικός σκόρερ στο 2-0 της Manchester United επί της Otelul Galati πριν λίγα χρόνια), οι «Red Devils» θα πετύχουν γκολ. Λογικά και οι της CFR Cluj λόγω των απουσιών που έχει η Manchester United στην άμυνα. Καλό το over 2,5 γκολ (στο 1.87), με περισσότερο ρίσκο το over 3,5 γκολ (στο 3.20).

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Valencia – Lille          1 @ 1.667

R. Soldado      Πρώτος Σκόρερ στον αγώνα Valencia – Lille @ 5.00

Jonas  Σκόρερ Οποτεδήποτε στον αγώνα Valencia – Lille @ 2.375

CFR Cluj – Manchester United       over 2,5 γκολ @ 1.87

W. Rooney      Σκόρερ Οποτεδήποτε στον αγώνα CFR Cluj – Manchester United @ 2.25

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).