GoiasΣημαντικός παράγοντας στην τοποθέτηση ενός στοιχήματος αποτελεί η γνώση για το αν υπάρχει κίνητρο σε μία (ή και στις δύο) ομάδα για το συγκεκριμένο αγώνα που πρόκειται να διεξαχθεί. Κίνητρο που δυστυχώς για πολλούς από τους tipsters ή τους παίκτες πολλές φορές είναι δυσδιάκριτο. Το στοίχημα με το οποίο θα ασχοληθώ σήμερα είναι το παιχνίδι της GOIAS με την CRUZERIO για το Campeonato Brasileiro. Ένα στοίχημα που εκ πρώτης όψεως δίνει κατευθείαν σημείο έχοντας σε γνώση τα χθεσινά αποτελέσματα και τις σφαλιάρες που εισέπραξαν οι Fluminense και η Corinthians και φυσικά εμπεριέχει κίνητρο για τις δύο ομάδες.

Η GOIAS αντιμετωπίζει την Cruzeiro, σε ένα παιχνίδι που θα δώσει κατεύθυνση για το που μπορούν να κινηθούν οι δύο ομάδες στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Cruzerio έχει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία μετά τα χθεσινοβραδινά αποτελέσματα να διεκδικήσει και να πάρει το τρίποντο, με σκοπό να ψαλιδίσει και άλλο τη διαφορά από την πρωτοπόρο  Fluminense στον ένα βαθμό. Κίνητρο αρκετά μεγάλο, αν σκεφτεί κανείς ότι την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Flu στην έδρα της. Επιπρόσθετα, το  θετικό για την Cruzerio είναι ότι πηγαίνει στην χειρότερη έδρα του πρωταθλήματος, αυτήν την Goias, η οποία σε 13 παιχνίδια εντός έχει συγκεντρώσει μόλις 13 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 3-4-6. Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι τις 2 από τις 3 νίκες, η Goias τις πέτυχε στους τελευταίους 3 αγώνες που έδωσε στην έδρα της, δείγμα ότι η ομάδα ξυπνάει και προσπαθεί να το παλέψει μιας και το φάσμα του υποβιβασμού πλανάται απειλητικά πάνω από την πόλη της Goiania.

Κίνητρο υπάρχει και για τις δύο ομάδες, το ερώτημα βεβαίως που τίθεται,  είναι πιο από τα δύο είναι το πιο δυνατό.  Από τη μία έχουμε τη Goias που παίζει με κίνητρο την παραμονή της και από την άλλη την Cruzeiro με κίνητρο της μείωσης της απόστασης από τον πρώτο με απώτερο στόχο την κατάκτηση του Brasileiro. Εγώ προσωπικά, δεν κατάφερα να αξιολογήσω πιο κίνητρο είναι το πιο δυνατό (αν και μέσα μου πιστεύω, ότι το κίνητρο της παραμονής στην παρούσα χρονική στιγμή είναι λίγο μεγαλύτερο)και επιπλέον βλέποντας τη φόρμα και τη συνολική εικόνα των ομάδων δεν βρήκα το στοιχείο που θα με οδηγήσει να τοποθετήσω τα λεφτά μου σε μία εκ των δύο ομάδων. Την ίδια άποψη μάλλον, έχει και ο bookmaker γεγονός που συνάγεται από το γεγονός ότι το παιχνίδι «άνοιξε»  στο 0,25 χρίζοντας φαβορί την Cruzeiro και τώρα το line είναι στο 0, με τον bookmaker να κρατάει στάση αναμονής, μιας και το παιχνίδι είναι το βράδυ.

Βασιζόμενος όμως, στην επιθετική δεινότητα της Cruzerio, οποία έχει πετύχει πάνω από τα μισά γκολ της σε εκτός έδρας παιχνίδια και την πεποίθηση μου ότι η Goias θα σκοράρει, οδηγούμε στην τοποθέτηση ενός στοιχήματος σχετικό με το σύνολο γκολ που θα έχει ο αγώνας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
GOIASCRUZEIRO
Over 2,75

1.99

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).