juventus_logoΗ νίκη την προηγούμενη εβδομάδα στο Derby d’Italia έδωσε στη Juventus μια τεράστια ώθηση προς την επίτευξη του στόχου που είναι η είσοδος στην πρώτη τετράδα. Η αναμέτρηση με τη Lecce στο Via del Mare δίνει την ευκαιρία για προγνωστικά.

Μπαίνοντας στην 26η αγωνιστική, η Lecce βρίσκεται μπλεγμένη στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Εχοντας μαζέψει μόλις 24 βαθμούς έπειτα από 25 αγώνες, οι Lupi βρίσκονται μόλις δυο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Την περασμένη εβδομάδα η Lecce υπέστη τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε 3-2 στην Σικελία από την Catania κι ενώ είχε προηγηθεί ο εντός έδρας διασυρμός από την Palermo (2-4).

italy_lecceΗ Lecce θα επιδιώξει να πάρει και την ρεβάνς για την βαριά ήττα του πρώτου γύρου, καθώς τον Οκτώβριο είχε ηττηθεί 4-0 από τη Juventus στο Τορίνο. Από την άλλη πλευρά, η Juventus συνεχίζει το κυνήγι για μια θέση στην πρώτη τετράδα της Serie A, μετά την τεράστιας σημασίας νίκη επί της Inter στο Τορίνο. Η επικράτηση 1-0 στο Derby D’Italia έφερε νέο αέρα στην κατά τα άλλα κάκιστη πορεία των Bianconeri τη φετινή σεζόν.

Luigi Del NeriΜε 41 βαθμούς έπειτα από 25 αγώνες, η ομάδα του Luigi Del Neri είναι στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από την τέταρτη Lazio. Με τον Palermo και την Roma να βρίσκονται σε μέτρια κατάσταση ακριβώς από πάνω της, η «Γηραιά Κυρία» καλείται να συνεχίσει την ανοδική της πορεία «χτίζοντας» στη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας.

Επιπλέον, η Juventus έχει αρκετά καλές επιδόσεις εκτός έδρας, καθώς έχει κερδίσει σε πέντε από τα 13 ταξίδια της. Επιπλέον, τις πέντε τελευταίες φορές που οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες, οι Bianconeri μετρούν τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, με τέρματα 15-5! Επομένως τα προγνωστικά μας γίνονται ευκολότερα…

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Lecce – Juventus       over 2,5

1.80

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).