Louis-van-Gaal-Bayern-Champions-LeagueΟ προπονητής της Bayern Munich, Louis van Gaal, επέμεινε πως ούτε ακόμα και η κατάκτηση του Champions League δεν θα τον κάνει να αλλάξει την απόφαση που ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα: να αποχωρήσει από το σύλλογο στο τέλος της σεζόν. Βέβαια, μέχρι τον τελικό, η ομάδα του Van Gaal καλείται να αποκλείσει κι άλλες ομάδες, αρχής γενομένης από την Internazionale. Τα προγνωστικά, πάντως, είναι μαζί του.

Η Bayern ανακοίνωσε την περασμένη Δευτέρα πως ο Ολλανδός θα λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι, λόγω της απογοητευτικής φετινής χρονιάς, μετά την περυσινή κατάκτηση της Bundesliga και του DFB-Pokal. Το Champions League είναι η μοναδική διοργάνωση στην οποία οι Βαυαροί έχουν ελπίδες για ένα τρόπαιο, ωστόσο ο Van Gaal ξεκαθάρισε πως ούτε και οι πιθανοί εορτασμοί στο Wembley στις 28 Μαΐου δεν θα επεκτείνουν την παραμονή του στην Allianz Arena.

«Δεν θα άλλαζε τίποτα», σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σημερινού επαναληπτικού της Bayern με την Inter Milan για τους 16 του Champions League. Το γκολ του Mario Gomez (έβδομο στη φετινή διοργάνωση) στα τελευταία λεπτά του πρώτου αγώνα στο San Siro, έδωσε στην Bayern το προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στην ομάδα που πέρυσι της στέρησε το τρόπαιο, στον τελικό της Μαδρίτης!

Το Σάββατο, η Bayern διέλυσε 6-0 το Hamburg, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Van Gaal, και θα μπει στην αναμέτρηση με την Inter με την ψυχολογία στα ύψη, ειδικά από τη στιγμή που οι Arjen Robben και Franck Ribery φαίνεται να βρίσκουν στην κατάλληλη στιγμή την υγεία τους και τη φόρμα τους!

Massimo-Moratti-InterΑντίθετα, οι Nerazzurri έμειναν στα ρηχά, καθώς την Παρασκευή παραχώρησαν μια απογοητευτική ισοπαλία 1-1 με την εκ των ουραγών Brescia, αλλά ο πρόεδρος Massimo Moratti δήλωσε πως η ομάδα του θα προκριθεί στα προημιτελικά, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Η Inter θα παραταχθεί, όπως όλα δείχνουν, χωρίς τον πρώην αμυντικό της Bayern, Lucio, ο οποίος τραυματίστηκε την Παρασκευή.

Πέρυσι, η Inter είχε στον πάγκο της τον «Special One», Jose Mourinho. Φέτος, ξεκίνησαν τη χρονιά με τον Rafael Benitez, τον οποίο αντικατέστησε στη συνέχεια ο Leonardo. Η ψαλίδα από τη Milan στη Serie A μπορεί να μίκρυνε, ωστόσο ο τίτλος έχει «πετάξει» για τους Nerazzurri που για να έχουν ελπίδες πρόκρισης, θα πρέπει να ανοιχτούν. Άλλο που δεν θέλουν, Robben και Ribery

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

BayernInter Milan over 2,5

1.84

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).