palermo-italiaΛίγα 24ωρα μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος της Serie A, η AC Milan ταξιδεύει νότια, για να αντιμετωπίσει την Palermo στο Stadio Renzo Barbera στον επαναληπτικό ημιτελικό του Coppa Italia, με το ζευγάρι να βρίσκεται σε… σχετική ισορροπία μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα.

Αισιόδοξος πως η ομάδα του θα μπορέσει να βάλει τέλος στα όνειρα της Milan για ένα εγχώριο νταμπλ, εμφανίστηκε ο προπονητής της Palermo, Delio Rossi, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς. «Θα είναι μια βραδιά που μπορούμε να γράψουμε ιστορία για την Palermo», είπε χαρακτηριστικά ο Rossi και συμπλήρωσε πως «δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πως είναι το παιχνίδι της ζωής μας, αλλά να είμαστε αισιόδοξοι και σίγουροι πως θα έρθουν ακόμα πιο σημαντικά στο μέλλον».

Ο Rossi δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών. Ωστόσο, οι Armin Bacinovic, Cesare Bovo και Fabio Liverani των Σικελών θα πρέπει να προσέξουν, καθώς αν δεχθούν μια ακόμα κίτρινη κάρτα, θα χάσουν – σε περίπτωση πρόκρισης – τον τελικό. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Massimiliano Allegri θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή τον Zlatan Ibrahimovic. Ο Gennaro Gattuso, που ευελπιστεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, θα απουσιάσει καθώς είναι τιμωρημένος ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Massimo Oddo.

Η Palermo έχει κρατήσει μόλις μια φορά αλώβητη την εστία της στα τελευταία 15 παιχνίδια πρωταθλήματος και αυτή ήταν κόντρα… στην Milan τον Μάρτιο. Μέσα στο Renzo Barbera έχει ηττηθεί μόλις τέσσερις φορές φέτος ενώ είναι χαρακτηριστικό πως τα γκολ στους αγώνες της μπαίνουν εκατέρωθεν. Οι Σικελοί έχουν σημειώσει 55 (έξι στα τρία τελευταία εντός έδρας) κι έχουν δεχθεί 59.

Από την άλλη, οι παίκτες του Allegri έχουν σημειώσει επτά γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια τους για το Coppa Italia. Ακόμα ένα στοιχείο από αποδεικνύει την επιθετική τους παραγωγικότητα, είναι το ότι η Milan είναι η μοναδική ομάδα που διαθέτει τρεις παίκτες με τουλάχιστον 10 γκολ τη φετινή σεζόν. Κι ακόμα καλύτερα, ο σύλλογος του San Siro έχει δει την εστία του να παραβιάζεται μόλις δυο φορές στα πέντε τελευταία ταξίδια του.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Palermo – AC Milan Να Σκοράρουν Και Οι Δυο Ομάδες

1,62

Javier Pastore            Να Σκοράρει Στον Αγώνα

3,40

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).