Euro 2012Τουλάχιστον αυτό δείχνει η άνοδος της απόδοσης που αποτυπώνεται στο γράφημα της Betfair. Η απόδοση για πρόκριση της Ελλάδας στο EURO 2012 από τη φάση των ομίλων διαρκώς ανέβαινε όλο το προηγούμενο διάστημα, μαρτυρώντας ενδεχομένως τη λάθος εκτίμηση των αναλυτών αλλά ίσως και την τάση του κόσμου να στοιχηματίζουν υπέρ των φαβορί και να αποφεύγουν να ρισκάρουν χρήματα στα αουτσάιντερς. Στον όμιλο της Ελλάδας φαβορί είναι η ομάδα της Ρωσίας ακολουθούμενη από την Πολωνία. Καθοριστικής σημασίας η αποψινή αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με την τελευταία, αφού ήδη παρατηρείται σημαντική στήριξη στο 1.70 στο γράφημα της Πολωνίας.

ellada-polonia-grafima-prokrisi-euro-2012

Τι επιπτώσεις θα έχει το σημερινό παιχνίδι για την πρόκριση της Ελλάδας στην επόμενη φάση του EURO 2012; Καταρχήν στην περίπτωση που η Ελλάδα κερδίσει, αυτομάτως η απόδοση πιστεύω να πέσει χαμηλότερα από το 2.25 που ήταν το χαμηλό στο γράφημα. Με δεδομένη την αντίσταση στο 3.00, η άποψή μου είναι ότι σήμερα παίζεται η πρόκριση, καθώς ένα θετικό αποτέλεσμα θα επαληθεύσει το επίπεδο αντίστασης και δεν αποκλείεται η διάσπαση του επιπέδου στήριξης του 2.25. Σε εκείνη την περίπτωση οι πιθανότητες θα είναι σημαντικά υπέρ της Ελλάδας. Ταυτόχρονα η απόδοση για πρόκριση της Πολωνίας θα επιβεβαιώσει τη στήριξη του 1.70 και θα οδηγηθεί σε υψηλότερες τιμές, ενεργοποιώντας μια ανοδική τάση που ίσως φέρει ακόμα και τον αποκλεισμό της διοργανώτριας ομάδας.

Σε περίπτωση όμως που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν καταφέρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, φοβάμαι πως η διάσπαση της αντίστασης στο 3.00 θα σημάνει αυτόματα και την κατακόρυφη πτώση των πιθανοτήτων της Ελλάδας για πρόκριση. Μέχρι αργά το βράδυ θα γνωρίζουμε ποια θα είναι η τύχη της χώρας μας σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Κι εφόσον δεν πέσει η απόδοση χαμηλότερα από 2.25, δεν προβλέπω πρόκριση της Ελλάδας στην επόμενη φάση του EURO 2012.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.