Macclesfield Barnet GrafimaΜεγάλος τζίρος στοιχημάτων παρατηρήθηκε στην ανατροπή του αγώνα Macclesfield – Barnet στην Αγγλική Football League Two. Το στοίχημα Barnet/Macclesfield ή αλλιώς διπλό ημίχρονο, άσσος τελικό συγκέντρωσε περισσότερο από 80% του τζίρου στο ανταλλακτήριο της Betfair, ενώ συνοδεύτηκε κι από μεγάλη πτώση της απόδοσης από 20.0 έως και χαμηλότερα από 10.0! Η ανατροπή στο στοίχημα Ημίχρονο/Τελικό (Η/Τ) πολύ σπάνια εμφανίζει τόσο χαμηλές αποδόσεις, πράγμα που επισήμανε το blog του BetBomb από όπου και προέρχεται η είδηση.

Αυτή τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, το σκορ παραμένει ισόπαλο 0-0 ενώ απομένουν 10 λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Δυστυχώς το στοίχημα δεν προσφέρεται για [intlink id=”24″ type=”category”]live στοίχημα[/intlink] κι έτσι απομένει να δούμε εάν επαληθευτεί το σημείο της ανατροπής στο Ημίχρονο/Τελικό. Ακόμα όμως κι αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, όπως πολύ σωστά διατυπώθηκε στο BetBomb, ο ασυνήθιστα μεγάλος τζίρος στο εν λόγω στοίχημα σήμαινε αυτομάτως επικείμενη μεγάλη μεταβολή αποδόσεων, όπως και πράγματι έγινε. Η εικόνα του γραφήματος όπως φαίνεται στο blog έδειχνε την απόδοση να βρίσκεται ακόμα στο 15.0, πράγμα το οποίο σήμαινε πως με ένα υπέρ/back στοίχημα τότε θα μπορούσε ένας trader να εξασφαλίσει κέρδος πριν την έναρξη του αγώνα, κλείνοντας το στοίχημα με ένα κατά/lay στοίχημα σε απόδοση ακόμα και χαμηλότερα από 10.0. Εάν δηλαδή δεν εμπιστευόσασταν τον μεγάλο αριθμό στοιχημάτων, θα μπορούσατε να επωφεληθείτε κάνοντας [intlink id=”724″ type=”category”]trading στοιχημάτων[/intlink].

barnet-macclesfield-anatropi-imixrono-teliko

Το παιχνίδι μεταξύ Macclesfield και Barnet είναι ένα καλό παράδειγμα γιατί πρέπει να αναζητούμε ευκαιρίες για trading αλλά και γενικά για στοιχήματα που ενδεχομένως να κρύβουν value σε λιγότερο δημοφιλή αγορές. Όταν όλοι στοιχηματίζουν στο τελικό αποτέλεσμα, δε θα πρέπει να ξεχνάμε να ελέγχουμε τις αποδόσεις και στα υπόλοιπα στοιχήματα όπως είναι το Ακριβές σκορ, το [intlink id=”2090″ type=”post”]Ασιατικό handicap[/intlink], το over/under αλλά και το ημίχρονο/τελικό όπως στο σημερινό αγώνα ποδοσφαίρου. Δεν είναι λίγες οι φορές που ενδεχομένως να βρούμε μια ανωμαλία στις αποδόσεις των στοιχημάτων ή, όπως στην παρούσα περίπτωση, ασυνήθιστα μεγάλο τζίρο σε στοίχημα με πολύ μεγάλη απόδοση.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.