england_leicester-cityΗ 32η αγωνιστική της Championship ανοίγει την αυλαία της με το παιχνίδι στο Walkers Stadium. Αναμέτρηση που μας δίνει την ευκαιρία για προγνωστικά, ειδικά από τη στιγμή που η αγωνιστική κατάσταση των δυο ομάδων που κοντράρονται, της Leicester και της Bristol City δηλαδή, είναι τόσο εκ διαμέτρου αντίθετη.

Η νίκη της Bristol City στο Walkers Stadium την περασμένη σεζόν ήταν η πρώτη στην έδρα της Leicester έπειτα από 94 χρόνια. Μια νίκη αυτή τη φορά θα ήταν ένα σοκ, δεδομένης της φόρμας των δυο ομάδων. Επίσης, θα δώσει στους Robins τη δυνατότητα να κάνουν για πρώτη φορά το double επί των Foxes στο πρωτάθλημα από το 1915!

Η Leicester έχει μεταμορφωθεί υπό τις οδηγίες του Sven-Goran Eriksson, έχοντας σκαρφαλώσει μόλις μια θέση κάτω από τη ζώνη των play-off. Παραμένει αήττητη εντός έδρας από την ημέρα που ο Σουηδός ανέλαβε μια ομάδα που παρέπαιε όταν την ανέλαβε τον Οκτώβριο.

england-bristol-cityΟι Foxes έχουν κερδίσει τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, ενώ ο μέσος Andy King έχει εμπλουτίσει την ολοένα και αυξανόμενη φήμη του με τρία γκολ στις τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις του! Το τελευταίο γκολ εξ αυτών, σημαδεύτηκε από μια σπουδαία νίκη επί της Derby County, εκτός έδρας, στο ντέρμπι των East Midlands.

Κι ενώ η ομάδα του Eriksson πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, η Bristol City βρίσκεται σε πτώση. Η πρόσφατη νίκη των Robins 4-0 επί της ουραγού Preston, ήταν μια καλοδεχούμενη ώθηση. Ωστόσο, ήταν και το μοναδικό παιχνίδι από τα επτά τελευταία στο οποίο πέτυχαν γκολ και σηματοδότησε μόλις τη δεύτερη νίκη τους στα 11 πιο πρόσφατα ματς.

Τα προγνωστικά μας γίνονται πιο «σίγουρα», αν λάβει κανείς υπόψη του τη φόρμα της Leicester μέσα στο Walkers Stadium από την ημέρα που ανέλαβε ο Σουηδός τεχνικός. Οι Foxes έχουν κερδίσει οκτώ αγώνες και έφεραν τρεις ισοπαλίες εντός έδρας από την τελευταία τους ήττα – ήταν ένα 2-0 από την πρωτοπόρο QPR, τον Σεπτέμβριο!

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Leicester – Bristol City         1

1.40

Leicester – Bristol City Να σκοράρει μόνο μια ομάδα

1.90

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).