superleagueΠραγματικά ξύπνησα με άλλη διάθεση σήμερα. Αν και ο καιρός δε βοηθάει καθόλου όλα τα βλέπω ηλιόλουστα και αισιόδοξα. Και όλα αυτά γιατί εχθές το βράδυ έμαθα ότι οι πολιτικοί μας κατάφεραν να καθαρίσουν ακόμα και το Ελληνικό πρωτάθλημα και όλα είναι τέλεια πλέον σε αυτή την παράγκα-χώρα, ουπς συγνώμη, σε αυτό το πρωτάθλημα, στο οποίο ο βασικός κακός ήταν η Ηλιούπολη και ο Μπέος. Εδώ γελάμε πιστεύω, αλλά επειδή το παρόν δεν αποτελεί μέρος πολιτικής ανάλυσης για τα δρώμενα στη μεταμοντέρνα ψευτονεοφιλελεύθερη, φεουδαρχική χώρα μας, πάω κατευθείαν στο σημερινό  μου παιχνίδι. Φυσικά και θα ασχοληθώ με Ελληνικό πρωτάθλημα αφού όπως προλόγισα πλέον είναι ένα καθαρό πρωτάθλημα και συνεπώς δεν έχω φόβο ότι μπορεί να χάσω λεφτά από περίεργες και μαγικές καταστάσεις (που τις προκαλούσε φυσικά η Ηλιούπολη :-D).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΦΗ

OFI FCΔύσκολο αλλά ταυτόχρονο ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσουμε στη Νέα Σμύρνη όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την έκπληξη των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, τον ΟΦΗ.  Καθαρά αγωνιστικά η ομάδα του Ν. Αναστόπουλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αφού παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Δεν είναι μόνο οι δύο ισοπαλίες που κατάφερε να αποσπάσει στις έδρες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, αλλά και οι δύο νίκες με καλές εμφανίσεις στην έδρα της με ΑΕΚ και Εργοτέλη αντίστοιχα. Στον αντίποδα η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν κατάφερε να διατηρήσει το καλό ξεκίνημα που είχε στην αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς, αφού στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια απέσπασε μόλις μία ισοπαλία. Το line βρίσκεται στο 0.25 δείχνοντας την έδρα ως το φαβορί του αγώνα. Ωστόσο τόσο η εικόνα, όσο και η στατιστική συμπεριφορά των ομάδων με οδηγούν στην κόντρα αφού ως γνωστόν μου αρέσει να παίζω πάντα και όπου μπορώ για δύο αποτελέσματα.

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    

Olympiakos FCΕδώ πιστεύω τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που δείχνει ότι και οι δύο ομάδες το θέλουν πολύ, φυσικά η καθεμία ξεχωριστά για τους δικούς της λόγους. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά και λίγο  πιο μαθηματικοποιημένα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή μη έχοντας προπονητή, μη έχοντας νίκη στο πρωτάθλημα, μη έχοντας λεφτά για να πληρώσει τους παίκτες της, έχοντας σκοράρει μόνο δύο γκολ και στα έξι παιχνίδια που έδωσε στη Super League και έχοντας έρθει από δύο απογοητευτικά αποτελέσματα από τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός, μπορεί να προέρχεται από ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι και να κουβαλάει την κούραση αλλά και την απογοήτευση του αποτελέσματος αλλά διαθέτει τόσο ποιότητα όσο και βάθος ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του παρόντος αγώνα.  Το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι αυτή η φοβία που βγάζει αρκετές φορές ο Valverde όταν αγωνίζεται μακριά από το Καραϊσκάκη με ομάδες που έχουν έδρες και όνομα. Ωστόσο, η απόδοση του διπλού είναι αρκετά ικανοποιητική δεδομένων των συνθηκών του αγώνα και της αγωνιστικής κατάστασης των δύο ομάδων.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΦΗ

ΟΦΗ+0.25, (1.98)

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-0.5, (1.79)

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).