anazitisi-google-analytics-oktovriosΚαθώς το Online Στοίχημα κερδίζει αναγνώστες μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότεροι παίκτες επισκέπτονται το blog με αναζήτηση μέσω Google. Δημοφιλέστερος όρος αναζήτησης είναι φυσικά το «stoixima online», όμως μια γρήγορη ματιά στα στατιστικά του Google Analytics του Οκτωβρίου αρκούσε για τη δημιουργία αυτού του κειμένου, που πιθανόν να αποτελέσει την αρχή μιας σειράς άρθρων γύρω από το [intlink id=”2231″ type=”post”]τι αναζητά ο Έλληνας παίκτης στοιχήματος online[/intlink]! Αν και οι όροι αναζήτησης στα στατιστικά επισκεψιμότητας του στοιχηματικού blog είναι πάρα πολλοί (3,000+), θα εξετάσουμε ποιοι από αυτούς αποδείχθηκαν οι δημοφιλέστεροι σε σχέση με την παραμονή στην ιστοσελίδα και το Bounce Rate, ενώ δεν έλειψαν και κάποιες αστείες αναζητήσεις στο Google που οδήγησαν στο blog!

lekseis-kleidia-google-analyticsΣτατιστικά στοιχήματος: Στις πρώτες 10 θέσεις με τις δημοφιλέστερες λέξεις-κλειδιά βρίσκεται ο όρος «στατιστικά στοιχήματος». Αν και είναι στην 8η θέση έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής στο blog, τα περισσότερα pageviews ανά επίσκεψη αλλά και το χαμηλότερο Bounce Rate, δηλαδή το μικρότερο ποσοστό επισκεπτών που έφυγαν από την ιστοσελίδα μόλις την επισκέφτηκαν χωρίς να διαβάσουν κάτι επιπλέον. Αν και δεν υπάρχει κατηγορία με στατιστικά στοιχήματος, ούτε κάποια συγκεκριμένη υποσελίδα με συγκεντρωτικά στατιστικά για οποιοδήποτε άθλημα, αρκετοί είναι εκείνοι οι επισκέπτες που ψάχνουν πώς τα στατιστικά στοιχήματος μπορούν να τους βοηθήσουν στο στοίχημα ή στην κατασκευή κάποιου κερδισμένου συστήματος. Εδώ δημοφιλής προορισμός των αναζητήσεων αποδεικνύεται το άρθρο για τη [intlink id=”1786″ type=”post”]στατιστική και μαθηματικά στο στοίχημα[/intlink], όχι αδικαιολόγητα.

Συστήματα στοιχήματος: Πρώτη δημοφιλή αναζήτηση μετά το stoixima online είναι η αναζήτηση για συστήματα στοιχήματος. Σε αυτόν τον όρο παρατηρείται μικρότερος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα, αλλά είναι αυτές οι λέξεις-κλειδιά που προσκαλούν τους περισσότερους καινούριους αναγνώστες του blog. Πάνω από 7 στους 10 είναι επισκέπτες που βλέπουν το Online Στοίχημα για πρώτη φορά κι ας ελπίσουμε πως το [intlink id=”2828″ type=”post”]σύστημα νευρωνικών δικτύων[/intlink], το [intlink id=”2760″ type=”post”]σύστημα με κατανομή Poisson[/intlink] και το [intlink id=”4460″ type=”post”]σύστημα τζίρου[/intlink] ήταν αρκετά για να ξαναέρθουν!

Απουσίες ομάδων: Αν και ο όρος βρίσκεται στην 19η θέση, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι επισκέπτες διαβάζουν κατά μέσο όρο 5 σελίδες, δηλαδή σχεδόν το διπλάσιο του μέσου όρου του blog! Τα συχνά άρθρα του Κώστα Βρουλή και του Κώστα Παπανικολάου με τα τελευταία νέα και τις απουσίες των ομάδων βάση των οποίων προκύπτουν συχνά τα προγνωστικά τους είναι προφανώς ο λόγος. Ειδικά 3 άρθρα του Βρουλή ([intlink id=”44″ type=”post”]απουσίες δείχνουν το δρόμο[/intlink], [intlink id=”1519″ type=”post”]απουσίες σπρώχνουν σε ποντάρισμα[/intlink] και [intlink id=”3356″ type=”post”]απουσίες ναι, γκολ όχι[/intlink]) βασίστηκαν σε απουσίες ομάδων και είναι τα δημοφιλέστερα εάν κάποιος ψάξει στο blog για απουσίες. Ας ευλογήσω όμως και τα γένια μου και να παραπέμψω και σε δικό μου άρθρο για το πώς οι [intlink id=”1909″ type=”post”]απουσίες επηρεάζουν τις αποδόσεις[/intlink].

Πριν περάσουμε στις αστείες αναζητήσεις, αξίζει να σημειωθεί πως η αναζήτηση για προγνωστικά στοιχήματος δεν συναντάται παρά μόνο στην 41η θέση με μόλις 14 επισκέψεις για το μήνα Οκτώβριο! Τη στιγμή που τα προγνωστικά αποτελούν σημαντική πηγή προέλευσης επισκεπτών σε πολλά στοιχηματικά sites, δε φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο για το Στοίχημα Online. Άλλες δημοφιλείς αναζητήσεις αποτέλεσαν οι «τζίροι στοιχήματος», το «πάμε στοίχημα», οι «μεταβολές αποδόσεων» και τα «γραφήματα betfair». Το τελευταίο όμως ήταν το χειρότερο τόσο από προσέλκυση νέων επισκεπτών (0% !!!), αλλά και παραμονής στο blog (μόλις 30 δευτερόλεπτα!).

Αστείες αναζητήσεις:

asteies-lekseis-kleidia-google-analyticsPinocchio: Ο δημοφιλής ήρωας ήταν η αιτία για 15 νέους στο σύνολο επισκέπτες, ενώ αφορμή στάθηκε η εικόνα του Pinocchio στο άρθρο για τα [intlink id=”2234″ type=”post”]ψέματα των στοιχηματικών ιστοσελίδων[/intlink].

Κανένας καλός για προγνωστικά στοιχήματος: Ψάξτε, ψάξτε, δε θα τον βρείτε!

100% επιτυχία σε προγνωστικά: Ούτε καν 99%! Η απόλυτη επιτυχία και μόνο αυτή! Κι αν το βρουν, φαντάζομαι θα ποντάρουν €5, άντε και €10. Λογικό…

Black out στα δικαστήρια: Το ακόμα πιο εκπληκτικό με αυτήν την αναζήτηση ήταν ότι ο επισκέπτης διάβασε 3 σελίδες κι έμεινε 6 λεπτά στο blog!

Δεν σου επιτρέπει να στοιχηματίσεις κέρδος: Ποιος, το κέρδος δε σε αφήνει; Μάλλον εννοεί ότι άμα κερδίζεις, πολλοί bookmakers απαγορεύουν την πρόσβαση καθώς δε θέλουν κερδισμένους παίκτες.

Kino πώς να κερδίσετε σίγουρα: Όχι αστεία, τέρμα η πλάκα, πάμε στα σίγουρα.

Να διαβάζω απουσίες πεχτών ποδοσφαίρου: Να διαβάζεις, μήπως και μάθουμε κι ορθογραφία…

Ο μοναδικός τρόπος να κερδίσεις στο στοίχημα: The one and only!

Στοίχημα δεν μπορώ να κερδίσω με τίποτα: Η πλέον ειλικρινής αναζήτηση.

Σταθερό κέρδος 20 ευρώ τη μέρα από το στοίχημα: Συγκεκριμένα πράγματα. Άμα βρεθεί με 5 ευρώ τη μέρα, είναι γρίφος πως θα το αυξήσει στα 20. Και ποιος τον εμποδίζει για 100/μέρα; Η μαγική λέξη στην αναζήτηση αυτή όμως είναι το «σταθερό».

Προγνωστικά στημένων: !!!! Νομίζω δε θέλει και πολλή μελέτη ένας στημένος αγώνας!

Πόσα κέρδισα στο στοίχημα 20 Οκτωβρίου: Εσύ ρωτάς εμάς;

Πολλές τηλεοράσεις σε μία: Σαν τα σαμπουάν, τρία σε ένα!

Μαστίχα Χίου στομάχι: Κάνει καλό, δεν ξέρω, ρωτάω, εδώ με το στοίχημα ασχολούμαστε.

Αναζητήσεις μέσω των οποίων θα δημοσιευθούν άρθρα στο μέλλον:

Πώς να κερδίσω στο ΚΙΝΟ: Η αναζήτηση αυτή θα αποτελέσει την αφορμή για κάποιο μελλοντικό κείμενο. Ωστόσο ο τίτλος του μάλλον θα συγκλίνει περισσότερο προς το «πώς να ΜΗΝ κερδίσω στο ΚΙΝΟ».

[intlink id=”4566″ type=”post”]Όταν πέφτει η απόδοση στο στοίχημα[/intlink]: Μάλλον οι 4 επισκέπτες απορούν για το σημαίνει μια πτώση απόδοσης στο στοίχημα. Στο μέλλον θα λύσουμε την απορία αυτή, αν και είναι προφανής η απάντηση μέσα από τα ήδη υπάρχοντα κείμενα του blog.

Τι γίνεται όταν αλλάζουν τα ασιατικά handicap: Εδώ θα επικεντρωθεί κείμενο του Παπανικολάου που σίγουρα είναι πιο ειδικός για το asian handicap.

Δύσκολο να κόψεις το στοίχημα: Θέμα που οπωσδήποτε θα επιληφθεί η ψυχολόγος του blog, Φωστηρία Αμανατίδου. Εδώ άλλη μια λυπηρή αναζήτηση 2 επισκεπτών αποτελεί η εξής: «Πώς να ξεφύγω από τον τζόγο». Διότι ας μην ξεχνάνε οι διάφορες ιστοσελίδες στοιχήματος πως όχι σπάνια υπάρχει κι αυτή η πλευρά.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.