Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους, αφού η σημερινή ημέρα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ημέρες της ιστορίας της Ελληνικής μας υπόστασης. Επειδή, ως λαός έχουμε την τάση να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, καλό είναι τέτοιες ημέρες να τις γιορτάζουμε αλλά και να σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω από ότι συνήθως κάνουμε. Καλό θα ήταν να πάψουμε να είμαστε σαν χρυσόψαρο στη γυάλα, το οποίο ενδιαφέρεται μόνο για το ψίχουλα που μας πετάνε δύο φορές την ημέρα. Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν έχουν σχέση με τα προγνωστικά στοιχήματος, αλλά με τη στάση ζωής και τη φιλοσοφία του καθενός μας, η οποία φυσικά έχει σχέση με κάθε μορφή ανθρώπινης δραστηριότητας, ακόμα και με το στοίχημα.

Ancelotti PSG

PSG-Bordeaux

PSG FCΑν και τα αποτελέσματα του Γαλλικού Πρωταθλήματος το τελευταίο διάστημα είναι προς αξιολόγηση, δεν μπορώ να παραβλέψω το ισχυρό κίνητρο που έχει η γηπεδούχος να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να συνεχίσει να ονειρεύεται τον τίτλο μετά από πολλά χρόνια. Μπορεί ή ομάδα του Carlos Ancelotti να απογοήτευσε στο τελευταίο της παιχνίδι για το κύπελλο, όπου ηττήθηκε με 3-1 από την Lyon, δεν παύει όμως να μένει προσηλωμένη στο στόχο της που είναι το πρωτάθλημα. Αήττητο 13 αγωνιστικών τρέχουν οι πρωτευουσιάνοι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την χαλάρωση των φιλοξενουμένων, οι οποίοι στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια έχουν δύο ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη. Το προσφερόμενο 1.67, κρίνεται οριακά αποδεκτό, ωστόσο παραμένει το πιθανότερο αποτέλεσμα αφού δύσκολα ή εύκολα η PSG θα καταφέρει να ξεκλειδώσει την άμυνα των γιρονδίνων.

Galatasaray – Trabzonspor

Galata_TrabzonΗ 32η αγωνιστική της Τουρκικής Super Lig φιλοξενεί το ντέρμπι που θα γίνει στην Πόλη, μεταξύ των δύο πιο φορμαρισμένων ομάδων της κατηγορίας. Η Galatasaray λίγες στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος βρίσκεται στην καλύτερη της αγωνιστική κατάσταση αφού τρέχει αήττητο οκτώ αγωνιστικών (6 νίκες και 2 ισοπαλίες), με την επίθεσή της να σκοράρει το λιγότερο 2 γκολ σε καθένα από τα προαναφερθέντα παιχνίδια. Στον αντίποδα η φιλοξενούμενη Trabzonspor παράγει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο με άμυνα και επίθεση να κινείται σε ρυθμούς που θα τη χαρακτήριζαν περισσότερο Ισπανική και όχι Τουρκική ομάδα. Galatasaray FCΤα 13 Over 2.5 στα τελευταία 15 παιχνίδια της αν μη τι άλλο καταδεικνύουν ομάδα, η οποία παίζει πάντα για τη νίκη, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην επιθετική της απόδοση παρά στην αμυντική της. Παιχνίδι ανοικτό, το οποίο μπορεί αν προσφέρει θέαμα αλλά και πολλά γκολ. Το προσφερόμενο 2.62 για το Over 3.5 κρίνεται για τα δικά μου γούστα άκρως ικανοποιητικό αλλά και ταυτόχρονα πολύ πιθανό.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου

PSG – Bordeaux, PSG [at] 1.67

Galatasaray – Trabzonspor Over 3.5 [at] 2.62

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).