Βρισκόμαστε κοντά στην ολοκλήρωση των «κορυφαίων» ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Πλέον, η επιλογή των σημείων μας γίνεται πρωτίστως βάσει κινήτρου που έχουν οι ομάδες και εν συνεχεία βάσει απόδοσης. Εάν δε είναι σύμμαχός μας και η παράδοση, τότε ακόμη καλύτερα.

Στην Premier League της Σκοτίας, οι Rangers (στο 1.55) υποδέχονται τη Motherwell (στο 5.75), με τους γηπεδούχους στη δεύτερη και τους φιλοξενούμενους στην τρίτη. Θεωρητικά, η Motherwell έχει ελπίδες να προλάβει το… τρένο του Champions League μιας και η διαφορά με τους Rangers είναι στους πέντε βαθμούς, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Όμως… οι Rangers όχι μόνο έρχονται από το επιβλητικό 5-0 επί της – επίσης φιλόδοξης – Dundee United, αλλά έχουν και τρομερή παράδοση κόντρα στη Motherwell: αήττητοι στα 25 τελευταία παιχνίδια στο Ibrox, με 23 νίκες! Αλλά και ανεξαρτήτως έδρας, οι «Gers» έχουν να ηττηθούν από την Motherwell από τη σεζόν 2005/06: έκτοτε μέτρησαν 13 νίκες και έξι ισοπαλίες ενώ έρχονται από πέντε σερί επιτυχίες με τέρματα 27-3!

Στην Bundesliga, στο παιχνίδι της Stuttgart (στο 1.85) με την Wolfsburg (στο 3.75), τα πράγματα είναι λίγο… περίπλοκα. Ναι μεν η Stuttgart βρέξει χιονίσει έχει εξασφαλισμένο ένα εισιτήριο για το Europa League, ωστόσο θέλει τη νίκη ώστε με γκέλα της Bayer Leverkusen, που έχει έναν βαθμό περισσότερο και φιλοξενείται από τη Nurnberg, να ελπίζει πως θα αγωνιστεί του χρόνου απευθείας στους ομίλους. Η Wolfsburg θα πρέπει, από την πλευρά της, όχι μόνο να κερδίσει σε μια έδρα που έχει ηττηθεί τις οκτώ (!!!) από τις 11 τελευταίες φορές που την επισκέφτηκε, αλλά να περιμένει και στραβοπάτημα του Hannover που έχει έναν βαθμό παραπάνω και φιλοξενεί την ουραγό και καταδικασμένη Kaiserslautern. Για τη Stuttgart, η ήττα από την Bayern στο Μόναχο την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η πρώτη μετά από 10 παιχνίδια και κόντρα στη Wolfsburg που μετρά 10 ήττες σε 16 ταξίδια της κι έχει την τρίτη χειρότερη άμυνα της Bundesliga εκτός έδρας (35 γκολ παθητικό), μπορεί να ελπίζει πως το καθήκον της, τουλάχιστον, θα το κάνει.

Στη La Liga, υπάρχει η αναμέτρηση της Osasuna (στο 1.80) με την Real Sociedad (στο 4.20). Μια ματιά στις πρόσφατες αναμετρήσεις μεταξύ των δυο ομάδων στην Παμπλόνα, μας δείχνει πως η Osasuna έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι: 1-0 τη σεζόν 2004/05, 2-0 την επόμενη χρονιά, 2-0 και το 2006/07 ενώ και το περυσινό ματς βρήκε νικήτρια την Osasuna με 3-1 επί της Sociedad. Μια Osasuna που μπορεί να συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη (από δυο ισοπαλίες, ήττες) όμως απέχει μόλις δυο βαθμούς από την έκτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Και υποδέχεται τη Sociedad που συμπλήρωσε, πάντως, επτά αγωνιστικές αήττητη, αφού έρχεται από δυο νίκες και πέντε ισοπαλίες – οι τέσσερις τελευταίες με το ίδιο σκορ, 1-1 (στο 7.25). Στο Reyno de Navarra, όμως, θα υποκλιθεί στην Osasuna

Προγνωστικά ποδοσφαίρου:

Rangers – Motherwell          1 @ 1.55

Rangers – Motherwell          over 2,5 γκολ @ 1.60

Stuttgart – Wolfsburg           1 @ 1.80

Stuttgart – Wolfsburg           Να Σκοράρουν και οι Δυο Ομάδες @ 1.38

OsasunaReal Sociedad      1 @ 1.80

Στα τέλη του 2002 άρχισε να εργάζεται στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» και στην ιστοσελίδα BetNews. Μετά από ένα… διάλειμμα λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων επέστρεψε στο site αλλά και σε αυτό του ομίλου ΑΝΤ1 – την «ANTEL». Για μία διετία (2007-2009) βρέθηκε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport 103.0 FM», έχοντας υπό την επίβλεψή του τα δελτία ειδήσεων αλλά και καθημερινή εκπομπή. Από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, βρέθηκε στην εταιρεία «Betfair» και κυρίως στο ελληνικό blog της. Από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2015 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», στον τομέα των Διεθνών (Footbet Planet) και στον τομέα του Στοιχήματος. Επέστρεψε στις στοιχηματικές εταιρείες (1x2-bet) από τις αρχές του 2014 όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 είναι και πάλι σε ραδιόφωνο, στο “Πρακτορείο FM104,9”, το ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τέλος, από την 01/04/2010, είναι μέλος της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).