higgs bosonΟ άνθρωπος που μου έμαθε να παίζω στοίχημα (εσείς τι νομίζετε? Το στοίχημα μαθαίνεται ή όχι?) συχνά πυκνά αναφερόταν στην έννοια της αλυσιδωτής πυρηνικής αντίδρασης που έχει να κάνει με τον τρόπο πονταρίσματος και τις συνεχόμενες ή μη επιτυχίες σε μονά αποδεκτά. Φυσικά υπάρχει δόση υπερβολής στην παραπάνω έκφραση αφού το στοίχημα όπως και άλλες μορφές επενδύσεων δεν προσφέρουν στην ουσία τίποτα στο κοινωνικό καλό (όπως η πυρηνική Φυσική) παρά μονάχα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των επιτυχημένων παικτών. Και αυτό το γράφω πολύ απλά για να δηλώσω ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα στη ζωή από το να μας «βγει» ή όχι κάποιο  Under 2.5 πάνω στο οποίο έχουμε τοποθετήσει κάποια χρήματα. Αυτό μη το ξεχνάει κανείς. Έτσι δεν γνωρίζω αν έχει να κάνει με πυρηνική φυσική ή όχι, μάλλον όχι βέβαια ;-), αλλά ορισμένες προσπάθειες στο χώρο ίσως εμπεριέχουν και θέματα ανταγωνισμού, ευχαρίστησης, αγωνίας αλλά και διασκέδασης, πέρα φυσικά από το χρηματικό έπαθλο το οποίο μπορεί να κερδηθεί στο τέλος της πορείας της όποιας «αλυσιδωτής αντίδρασης».

Ίσως να έχω μπερδέψει μερικούς για το τι εννοώ και εξηγώ. Σκεφτόμενος όλα τα παραπάνω και κάτω από τη μεγάλη πιθανότητα του να πάθω θερμοπληξία από τους 40+ βαθμούς κελσίου που έχει η χώρα μας, αποφάσισα στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο που ξεκινάει από τον Αύγουστο να πραγματοποιήσω μια λίγο τρελή προσπάθεια την οποία βέβαια για λόγους που έχουν να κάνουν με το (ελληνιστή) accountability  του παίκτη, θα την εκθέτω δημόσια στη στήλη μου στο stoiximaonline.com. Ποια θα είναι η προσπάθεια? Να προσπαθήσω να ολοκληρώσω μια συνεχόμενη πορεία από μονά αποδεκτά στοιχήματα, πετυχαίνοντας να μετατρέψω ένα αρχικό στοίχημα των 10 € σε 1.000 €!

pyriniki ekriksiΈτσι ξεκινώντας ίσως και από τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω με συνεχόμενα πονταρίσματα και ξεκινώντας από το ποσό των 10€ να αυξήσω κατά εκατό φορές το συγκεκριμένο κεφάλαιο μου. Κάθε ποντάρισμα θα γίνεται με το σύνολο του αρχικού κεφαλαίου αλλά και του συνόλου των κερδών από το σύνολο των μονών αποδεκτών μου. Με πρόχειρους υπολογισμούς το παραπάνω εγχείρημα που περιέγραψα θα μπορεί να ολοκληρωθεί έχοντες από 10 έως 15 συνεχόμενα επιτυχημένα στοιχήματα, πάντα σε μονά αποδεκτά. Με την ολοκλήρωση του όλου εγχειρήματος θα γίνεται ρευστοποίηση των κερδών και το όλο project θα ξεκινάει από την αρχή. Σε περίπτωση που σε κάποιο βήμα της όλης διαδικασίας θα υπάρξει αποτυχία, τότε το εγχείρημα ξεκινάει από την αρχή με αρχικό κεφάλαιο πάλι τα 10 Ευρώ.

Αυτό φυσικά για να επιτευχθεί, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με πονταρίσματα σε αποδόσεις του 2.00 + αλλά με αποδόσεις που θα είναι χαμηλές, αφού αυτές εμπεριέχουν και μεγαλύτερη πιθανότητα επαλήθευσης. Όπερ και σημαίνει ότι θα δείτε πονταρίσματα ακόμα και σε αποδόσεις του 1.30, όπως και αγορές που ίσως δεν σας έχω συνηθίσει. Τα στοιχήματα μπορεί να περιέχουν αγορές όπως: Under/Over 2.5-3.5-4.5, G/G, Half time odds, Ασιατικά κυρίως με μηδενικό line κ.ο.κ. και ότι βρεθεί μπροστά μου και θεωρώ ότι έχει αξία για την αύξηση του χαρτοφυλακίου μου. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να σημειώσω ότι το παραπάνω εγχείρημα θα το πραγματοποιήσω εκτός ανταλλακτηρίου, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν Lay στοιχήματα κατά τη διάρκεια των πονταρισμάτων. Σε περίπτωση που κρίνω ότι πρέπει να κοντράρω κάποιο σημείο, θα επιλέγεται η διπλή ευκαιρία.  Για να μην μπω στη διαδικασία να ψάχνω καλύτερες αποδόσεις (όποιος θέλει μπορεί να το κάνει) και για να κάνω καλύτερη διαχείριση των όλων στοιχημάτων, έχω επιλέξει ένα bookmaker, ο οποίος δίνει αρκετές επιλογές και στον οποίο θα πραγματοποιηθεί το σύνολο της προσπάθειας.

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω ότι δυστυχώς, επειδή το όλο εγχείρημα αποτελεί ένα προσωπικό μου στοίχημα, τα  στοιχήματα θα τοποθετούνται τόσο πριν την έναρξη των γεγονότων όσο και κατά τη διάρκεια αυτών με ταυτόχρονη ανάρτηση εικόνων και αποτελεσμάτων από το σύστημα διαχείρισης του bookmaker, τόσο εδώ όσο και στο προσωπικό μου Twitter. Οπότε μείνετε συντονισμένοι για το hybridtrader’s 1K betting accumulator project 2012-2013. (hybridtrader’s 1K BAP 2012-2013).

Πεδία ενδιαφέροντος του αποτελούν κυρίως η συμπεριφορική χρημαοτοικονομική και νευροοιονομική, που ως αποτέλεσμα έχει στην αναζήτηση δωρεάν πληροφοριών αλλά και προσωπικών απόψεων σχετικά με την ψυχολογία των επενδύσεων, κυρίως σε τυχερά παίγνια όσο και σε αγορές όπως αυτών των Ισοτιμιών Νομισμάτων (Forex) και των Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures).