13η αγωνιστική στην Premier League και επειδή δεν έχω αρκετό χρόνο θα προσπαθήσω να δώσω όσο πιο σύντομα γίνεται τις value προτάσεις.

Aston Villa – Sunderland, West Ham – Fulham, Norwich – Crystal Palace

Και οι 3 αναμετρήσεις ανήκουν στην ίδια κλάση, την κλάση του 0,49.

Τα τελευταία 13 της κλάσης αυτής έχουν δώσει 6-5-2 (1-Χ-2) άρα δείχνουν δυνατή τάση προς 1Χ. Το 1,80 στον άσσο όμως δεν προσφέρει αξία για να κρατάμε χωριστά την τάση από την αξία σαν έννοιες. Έτσι αναγκαστικά η αξία μεταφέρεται στο σημείο της ισοπαλίας.

Στις αγορές των συνολικών τερμάτων τώρα έχουμε 6 κάτω των 2,5 και 7 άνω των 2,5 συνολικά τερμάτων, οπότε καταλαβαίνουμε ότι το όριο των 2,5 τερμάτων μοιάζει πολύ με στρίψιμο νομίσματος. Πάω αμέσως στο όριο των 1,5 τερμάτων όπου έχουμε 11 άνω και 2 κάτω. Παρατηρώ δηλαδή μια ξεκάθαρη τάση και ψάχνω απόδοση 1,20 και πάνω για να έχω αξία στο παίξιμο μου. Μια γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο και βλέπουμε ότι οι αποδόσεις στις αναμετρήσεις αυτές κυμαίνονται στο 1,25 και άνω.

Στα ασιατικά τώρα, υπάρχει παρόμοια τάση και πάλι στο όριο των 1,5 τερμάτων, αφού οι γηπεδούχοι το κάλυψαν μόλις 2/13. Οπότε και εδώ ψάχνω το Φιλοξενούμενος +1,5 σε απόδοση 1,20 και άνω.

Everton – Stoke City

Κλάση 0,29. 6-2-1 (1-Χ-2) ισχυρή τάση 1Χ. Το 1,50 στον ΟΠΑΠ είναι just value.

Συνολικά τέρματα τώρα.5/9 άνω 2,5 4/9 κάτω 2,5.

Πέφτουμε στο 1,5 τέρμα και πάλι όπου 8/9 έχει επαληθευτεί. Οτιδήποτε πάνω από το 1,15 θεωρείται αξία και βλέποντας το 1,30 να κυκλοφορεί εκεί έξω με προκαλεί.

Ασιατικά στέκομαι στο Stoke City +2 διότι έχει 44% πιθανότητα να επαληθευτεί (χρειαζόμαστε απόδοση που είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας) και 89% να μην χάσουμε τα λεφτά μας.

Αυτά τα λίγα μήπως και προλάβουμε τη ανάρτηση στην σωστή ώρα. 

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε και πάντα να θυμάστε: Διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε, αξιολογούμε όσα διαβάζουμε και πάντα επιλεγούμε εμείς και μόνο τι θα παίξουμε.

Η επαφή του με το Στοίχημα ξεκίνησε δουλεύοντας ως υπάλληλος σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. Είχε την τύχη ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου να είναι αρκετά ψαγμένος πάνω στην δουλειά του και συνδρομητής του περιοδικού «Τα Παιχνίδια της Τύχης» ,το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο και καλύτερο «φροντιστήριο». Κατάλαβε βασικές έννοιες όπως τι είναι γκανιότα ,τι κρύβουν οι αποδόσεις , την ψυχολογική πίεση που ασκούν οι αποδόσεις και προσωπικά επέλεξε να δίνει σημασία στην συμπεριφορά των αποδόσεων μέσω στατιστικής ανάλυσης αυτών. Είναι δημιουργός και διαχειριστής του Oddstats.blogspot.com. Συνδεθείτε με τον Betako: Google+