trading-review-fakos-grafimaΗ εύρεση των επιπέδων στήριξης κι αντίστασης σε ένα γράφημα απόδοσης του στοιχήματος μιας ιπποδρομίας στην Betfair είναι συνήθως εύκολη υπόθεση. Ωστόσο αυτή η τεχνική ανάλυση δυσκολεύει στην περίπτωση των μικρών αποδόσεων ενός μεγάλου φαβορί, όπως στο τέταρτο κατά σειρά βίντεο των Trading Reviews. Εάν δεν έχετε παρακολουθήσει τα προηγούμενα βίντεο, πρέπει να γνωρίζετε πως το trading έχει καταγραφεί από τον Κώστα αρκετές μέρες νωρίτερα και στη συνέχεια προστέθηκε ο σχολιασμός, χωρίς φυσικά να γνωρίζω την πορεία του γραφήματος εκ των προτέρων. Το σημερινό βίντεο για το trading περιλαμβάνει ακόμα μια ιδιαιτερότητα που έχει να κάνει με τα μεγάλα σχετικά στοιχήματα που τοποθετούνται σε τόσο μικρές αποδόσεις και συχνά δυσκολεύουν εκ πρώτης όψεως τη σωστή είσοδο ή έξοδο του trade.

Στο τέταρτο βίντεο της σειράς των Trading Reviews κάνω παύση αρκετές φορές για να προλάβω να εξηγήσω όσο καλύτερα μπορώ τον τρόπο σκέψης μου. Μέχρι τώρα τα βίντεο εξελίσσονταν χωρίς διακοπή με αποτέλεσμα να πιέζει κι ο χρόνος ψυχολογικά. Επιπλέον έχω περιλάβει και την εικόνα από την web camera, καθώς μάλλον θα ήταν βαρετό να μην υπάρχει κίνηση στο βίντεο όσο μιλάω κατά τη διάρκεια των παύσεων. Ένα παράπτωμα είναι το λάθος που κάνω σε κάποια στιγμή, αναφέροντας λάθος απόδοση (1.98 αντί για 1.88 νομίζω) αλλά πιστεύω γίνεται εύκολα κατανοητό.

Κατά τα άλλα ο Κώστας τα πήγε αρκετά καλά, εκμεταλλευόμενος τη διάσπαση της στήριξης και το επερχόμενο breakout. Σήμερα κατέγραψα μερικά βίντεο από trading ιπποδρομιών που επιχείρησα νωρίς το απόγευμα, τα οποία ελπίζω να βρω χρόνο να παρουσιάσω μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού είναι απαραίτητη η ηχογράφηση του σχολιασμού. Με τη βοήθεια των βίντεο των Trading Reviews πιστεύω πως θα φανούν αρκετά χρήσιμα για τους επίδοξους traders των ιπποδρομιών στην Betfair.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.