kuban-krasnodar-grafima-apodosi-stoiximaΜία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα Spartak Nalchik και Kuban Krasnodar για το πρωτάθλημα Ρωσίας, σημαντικός τζίρος έχει τοποθετηθεί στο στοίχημα για νίκη της Kuban Krasnodar. Από τα €65,000 ταιριασμένα στοιχήματα συνολικά στον αγώνα μέσω του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων της Betfair, τα €53,000 εξ αυτών έχουν ταιριαστεί στην Kuban με ταυτόχρονη πτώση απόδοσης. Το στοίχημα υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας από τη Ρωσία ξεκίνησε να προσφέρεται στο 2.74, που ήταν και η υψηλότερη τιμή της απόδοσης για να κατρακυλήσει πλέον στο 2.30 διαγράφοντας μια σχετικά ομαλή πτωτική πορεία. Απομένει να επαληθευτεί η προτίμηση αυτή των παικτών που στοιχηματίζουν στο πρωτάθλημα Ρωσίας.

Στο γράφημα της απόδοσης παρατηρείται αρχικά μια ξαφνική πτώση μέχρι σχεδόν την απόδοση 2.00, κίνηση όμως αναμφίβολα σπασμωδική και ίσως λόγω του περιορισμένου τζίρου τις πρώτες ώρες στοιχηματισμού. Παρόλα αυτά η πτωτική τάση επαληθεύτηκε στη συνέχεια με συνεχόμενη εισροή χρημάτων υπέρ της Kuban Krasnodar με το μεγαλύτερο ταιριασμένο στοίχημα σχεδόν να αγγίζει τα €4,000.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.