deltio-apodoseon-betfairΤο Ελληνικό blog της Betfair παρουσιάζει τις τελευταίες εβδομάδες ένα διαφορετικό δελτίο ειδήσεων γύρω από το στοίχημα, με τίτλο Δελτίο Αποδόσεων betfair! Στο πιο πρόσφατο δελτίο η παρουσιάστρια κάνει λόγο για τους επικείμενους αγώνες των Ελληνικών ομάδων στο Europa League, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε σημεία που προσελκύουν το ενδιαφέρον των παικτών αναλόγως τον τζίρο. Όμως το δελτίο δεν περιορίζεται στα γεγονότα, αλλά αφήνει να εννοηθούν και ευκαιρίες για value betting, όπως το επιτυχές παράδειγμα του over 2.5 στο Ολυμπιακός – Δόξα Δράμας. Το δελτίο αποδόσεων αποτελεί οπωσδήποτε κάτι διαφορετικό στο χώρο του στοιχήματος και με στεναχωρεί που ακριβώς πριν 2 χρόνια μια παρόμοια φιλόδοξη προσπάθεια – και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερη έκταση – είχαμε ξεκινήσει με φίλους που τελικά δεν ευδοκίμησε.

Αν και ίσως ακούγομαι σαν αβανταδόρος της betfair κατά καιρούς, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καμία συνεργασία με το συγκεκριμένο ανταλλακτήριο στοιχημάτων. Μπορεί όντως από το 2004 και για 3 χρόνια να ασχολιόμουν με το [intlink id=”1086″ type=”post”]trading των αποδόσεων[/intlink] στην betfair και στη συνέχεια να αρθρογραφήσω για το Ελληνικό blog της για περίπου 2 χρόνια, όμως πλέον δεν υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ μας. Άλλωστε σπάνια επισκέπτομαι την ιστοσελίδα τους, εάν πέσει στην αντίληψή μου κάποια [intlink id=”3613″ type=”post”]ευκαιρία για trading[/intlink], ή για να «κλέψω» κάποιο γράφημα λόγω trading και σύνταξης κειμένων. Από την άλλη μου αρέσει να επιβραβεύω αξιόλογες προσπάθειες από όποια κατεύθυνση κι αν προέρχονται, ακόμα κι αν δεν έχουμε λύσει συνεργασίες υπό τις καλύτερες συνθήκες.

Δε γνωρίζω εάν υπάρχει ανάλογη προσπάθεια από άλλους bookmakers σαν το δελτίο αποδόσεων της betfair. Παρόλα αυτά, η παρουσίαση του δελτίου είναι άκρως επαγγελματική, με ωραία εφέ και μια ευχάριστη παρουσιάστρια. Θα σας κοστίσει 4 λεπτά να παρακολουθήσετε το πιο πρόσφατο βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του betfairHellas στο Youtube στα τέλη Νοέμβρη.

Όσον αφορά την προσπάθεια που προανέφερα, οι διεργασίες και οι ζυμώσεις του εγχειρήματος διήρκησαν πάνω από 6 μήνες, πριν αποχωρίσω λίγες μέρες πριν την έναρξη της όλης ιδέας. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν αρκετά ενθαρρυντικό και αν και απουσίαζα, οι υπόλοιποι συντελεστές συνέχισαν για κάποιο διάστημα πριν τελικά διακόψουν την προβολή των βίντεο. Η κύρια διαφορά με το δελτίο αποδόσεων της betfair βρισκόταν στη ζωντανή προβολή βίντεο κι όχι μαγνητοσκοπημένου βίντεο, συν της σαφώς μεγαλύτερης διάρκειας προβολής ήχου και εικόνας από πραγματικό στούντιο με σκηνοθέτη! Η ιστοσελίδα εξακολουθεί να υφίσταται και είμαι σίγουρος πως κάποιοι θα την έχουν επισκεφτεί κατά καιρούς, αν και η αρχική ιδέα πλέον αποτελεί δυστυχώς παρελθόν.

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.