Στο στοίχημα του φιλικού αγώνα της Νοτίου Αφρικής εναντίον των Η.Π.Α. παρατηρείται σημαντική πτώση της απόδοσης της ομάδας της Αφρικής, η οποία συνοδεύεται και με αρκετό τζίρο. Πολλές εταιρίες στοιχημάτων έχουν ήδη ρίξει την απόδοση της Νοτίου Αφρικής ενώ ανάλογη συμπεριφορά εμφανίζεται και στο ανταλλακτήριο της Betfair. Ακόμα, ο συγκεκριμένος φιλικός αγώνας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των στοιχημάτων ποδοσφαίρου με τις σημαντικότερες μεταβολές αποδόσεων, ενισχύοντας την άποψη πώς αναμένεται περαιτέρω πτώση της απόδοσης μέσα στην ημέρα, όσο θα πλησιάζει η ώρα έναρξης του παιχνιδιού.

notios-afriki-usa-ptosi-apodosis-grafima

Στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων η απόδοση της Νοτίου Αφρικής ξεκίνησε να διαπραγματεύεται στο 2.50 για να φτάσει αυτή τη στιγμή στο 2.26, έχοντας συγκεντρώσει και το 75% του συνολικού τζίρου που έχει στοιχηματιστεί στο συγκεκριμένο αγώνα. Μάλιστα ακόμα πιο μεγάλη πτώση της απόδοσης παρατηρήθηκε στην εταιρία στοιχημάτων Bet365 όπου η αρχική απόδοση του 2.38 δεν άντεξε στην πίεση των στοιχημάτων και κατρακύλησε στο 2.10, καθιστώντας την ως τη μεγαλύτερη μεταβολή απόδοσης στον αγώνα της Ν. Αφρικής εναντίον των Η.Π.Α. μέχρι αυτή τη στιγμή. Επιπλέον τα περισσότερα προγνωστικά online δίνουν την Νότιο Αφρική ως τον πιθανότερο νικητή, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι στοιχηματίζουν και στο Ημίχρονο/Τελικό αποτέλεσμα υπέρ της.

Τέλος, το γράφημα στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών για την πτωτική τάση της τιμής απόδοσης, η οποία φαίνεται να μην έχει βρει ακόμα σημαντική στήριξη.

stoixima-notios-afriki-betfair

Δείτε την εξέλιξη του[intlink id=”1904″ type=”post”] trading στον αγώνα Ν. Αφρικής – Η.Π.Α.[/intlink].

Avatar photo

Ο Jim συνηθίζει να μετράει φύλλα στο Blackjack, να παίζει στοίχημα και πόκερ, αλλά και να επενδύει στις χρηματιστηριακές αγορές του κόσμου.